Horoscop DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 15 IULIE 2020. Furie, gelozie, invidie… Vezi pentru cine

Iata horoscop zilnic dragoste pentru MIERCURI 15 IULIE 2020. Tensiune, dramatism... Soarele in Rac face opozitie cu Pluto in Capricorn. Pluto a construit o adevarata fortareata in taramul tenebrelor. Iar Soarele vine sa faca lumina, ceea ce-ti aduce la suprafata toate sentimentele de furie, manie, gelozie, vina, invidie. Emotii intunecate pe care le-ai tinut ascunse se fac din nou vazute!

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 05:24
Horoscop DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 15 IULIE 2020. Furie, gelozie, invidie… Vezi pentru cine

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Relatia de cuplu traverseaza o perioada pozitiva si faci tot posibilul ca sa mentii atmosfera armonioasa intre voi. Daca esti singur, nu mai intra in defensiva. Actioneaza! Nu ai nimic de pierdut!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Vrei sa fii in centrul atentiei, sa ti se recunoasca meritele, sa fii apreciat si laudat. Este inceputul unui nou capitol in viata ta, esti plin de energie, vitalitate si, mai ales, simti ca ai un scop in viata. Relatia de cuplu va fi infloritoare. Daca esti singur, privesti viata cu pesimism si incerci sa te pui pe picioare. Straduieste-te mai mult!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti inspirat, creativ, spiritual. Imaginatia si intuitia sunt la nivel inalt, iar partenerul de cuplu este incantat de toate propunerile pe care i le faci. Asculti ce nevoi are si esti gata sa i le implinesti. Relatia are de castigat. Daca esti singur, te simti coplesit de responsabililitati. Ti se pare ca esti presat pretentiile celor din jur. Fa-ti timp si pentru tine!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.