Horoscop DRAGOSTE pentru azi, VINERI 28 AUGUST 2020. Unda verde pentru chestiuni serioase!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 28 AUGUST 2020. Aranjamentul astral al zilei iti transmite un mesaj clar. Nu mai amana. Securizeaza-ti perimetrul, finalizeaza ce ai de finalizat, asuma-ti responsabilitatea. Luna in Capricorn face trigon cu Soarele in Fecioara. Ai unda verde pentru chestiuni serioase!

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 20:14
Horoscop DRAGOSTE pentru azi, VINERI 28 AUGUST 2020. Unda verde pentru chestiuni serioase!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata personala, lucrurile sunt calme si relaxate, iar relatia de cuplu va beneficia de aceasta perioada linistita. Daca esti singur, nu uita ca este nevoie de doua persoane pentru un tango – asa ca iesi in oras si pune-ti farmecul la treaba.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu si nu vei regret. Daca esti inca singur, sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva care sa-ti suscite interesul. Atentie, insa! Poarta-te natural si fii tu insuti, ca sa nu creezi false asteptari.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Astrele iti zambesc azi, deci profita. Petrece o seara minunata alaturi de partenerul de cuplu. Chiar daca esti singur, exista ceva in atmosfera care te va face sa te simti minunat, poate, sa cuceresti pe cineva pe care ai pus ochii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.