Horoscop DRAGOSTE sambata 26 martie 2022. Pune cartile pe masa si exprima-ti sentimentele

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, sambata 26 martie 2022.  Va trebui sa iei o decizie si iti este dificil sa mergi mai departe. Poti fi nevoit sa lasi ceva sa plece ca sa poti inainta si sa imbratisezi optiuni mai bune.

25 mart. 2022, 23:58
Horoscop DRAGOSTE sambata 26 martie 2022. Pune cartile pe masa si exprima-ti sentimentele

Horoscop DRAGOSTE. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Pune cartile pe masa si exprima-ti sentimentele. Spune-i persoanei iubite ce simti, ce temeri ai, ce ingrijorari. Nu te ajuta deloc tacerea. Daca esti singur, nu mai sta cu bratele incrucisate. Cauta-ti fericirea, urmareste-ti interesele. Construieste-ti viata asa cum vrei tu, nu asa cum vor altii. Fii rabdator si perseverent si rezultatele vor veni cu o conditie: sa fii pozitiv!

Horoscop Pavel Globa. Cele trei zodii care vor avea mari probleme la sfârşitul lunii martie
Horoscop dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Lucrurile arata bine in relatia ta. Farmecul si sarmul personal ridica starea de dorinta si pasiune in cuplu. Pare o zi potrivita sa-ti deschizi sufletul in fata persoanei iubite si sa-i ce simti. Nu omite fricile sau ingrijorarile. Acest lucru va va apropia si mai mult. Daca esti singur, hotaraste ce vrei si fa pasul acela mare inainte. Nu astepta tot timpul ca altcineva sa ia atitudine!

Horoscop rune. Ce zodii au parte de noroc total la sfârşitul săptămânii. Cine are parte de runa Wunjo!
Horoscop dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ar trebui sa dedici mai mult timp partenerului. Are cateva reprosuri, insa nu e cazul sa iei foc. Asculta-l cu atentie si intelege-i punctul de vedere. Nu-l repezi si nu-l indeparta. In caz contrar, ruptura poate fi definitivA. Daca esti singur, nu te ingrijora. Bucura-te de aceste momente si distreaza-te cat de mult poti alaturi de prieteni sau persoane dragi. Fericirea ta depinde doar de tine, nu de altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, sambata 26 martie 2022. Ce e dincolo de suprafata?
Iata horoscopul zilei de azi, sambata 26 martie 2022. Pe masura ce Mercur se aliniaza cu puternicul Pluto, nu vei rata nimic. Acest ameste intens de energii te incurajeaza sa privesti dincolo de suprafata pentru a intelege orice indicii mai profunde

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In nevoia de a avea un nou tel, ai putea sa fortezi prea mult momente ca cele de azi. Asigura-te ca noile tale decizii nu te zoresc prea mult si vezi adevarul din orice situatie inainte de a te scufunda in ea. Ce pare ca incetineste pe cineva poate sa fie cea mai buna posibilitate pentru tine. Fa un pas in spate si priveste relatii care sunt demult expirate ; descopera ca ceea ce conteaza cel mai mult este sa iti gasesti acel sentiment interior de satisfactie in timp ce traiesti in lumea reala cu tot ce aduce ea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Sa stii ca nu conteaza ce recunosc oamenii. Ce conteaza cel mai mult in ce faci este propriul tau sentiment de implinire si devine clar pentru tine ca unele lucruri pe care le-ai ales sa le faci nu au fost cu adevarat pline de implinire pentru sinele tau autentic. De aceea, fa mai mult din ce te face fericit, foloseste-ti propria vointa de a zambi cat mai des si larg. Este timpul sa iti pese de tine si de inima ta fara exceptii si compromisuri.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista la orizont pentru tine o noua luminita stralucitoare pe care sa te bazezi chiar daca inca mai exista umbre profunde din trecut care au nevoie sa fie vazute si imbratisate. Ramai inspirat si focusat pe viitor cat de mult este nevoie ca sa gestionezi cu incredere ce e activ acum in prezentul tau. Lasa orele de seara pentru odihna si relaxare sau pentru activitati care iti linistesc inima si te fac sa zambesti. Unii oameni nu te vor face fericit asa cum iti doresti de la ei si e bine sa constientizezi asta si sa te ocupi tu de propria ta fericire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.