Horoscop dragoste saptamana 22-28 aprilie 2019. Venus, conjunctie cu Chiron in Berbec. Sentimente profunde ies la iveala

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 22-28 aprilie 2019. Planeta dragostei, Venus, face conjunctie cu Chiron aflat in Berbec. Relatiile sunt puse la incercare si sentimente puternice ies la iveala. Relatia este din interes sau din placere? Politetea nu este punctul forte pentru nimeni. Lumea are nevoie de onestitate. Adevarul va iesi la iveala brutal de dureros. Dar apoi ranile vor fi vindecate si totul va reveni pe fagasul normal.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 20:36
Horoscop dragoste saptamana 22-28 aprilie 2019. Venus, conjunctie cu Chiron in Berbec. Sentimente profunde ies la iveala

Despre celelalte evenimente astrale ale saptamanii poti afla mai multe aici.

Cum vor influenta toate acestea viata amoroasa in saptamana 22-28 aprilie, afli citind in continuare!

Horoscop dragoste Berbec

In viata amoroasa este nevoie de mai multa apropiere de partenerul de cuplu. Spune-i mai des cat de mult inseamna pentru tine. Lasa-te purtat de pasiune. Rezerva-ti weekend-ul pentru plimbari, excursii prin imprejurimile localitatii in care stai. Daca esti singur, esti manat in actiune de impulsuri. Bucura-te de ceea ce-ti rezerva viitorul!

Horoscop dragoste Taur

O saptamana interesanta din punct de vedere amoros. Se anunta discutii importante cu partenerul de viata. Esti mai intelegator, te exprimi cu mai multa claritate. In weekend se anunta momente intime, pasionale si misterioase, in acelasi timp. Daca esti singur, profita de zilele ce vor veni pentru a-ti face cunoscute intentiile de cucerire!

Horoscop dragoste Gemeni

Relatia de cuplu trece printr-o perioada calma, pozitiva. Starea ta de spirit este foarte buna si vrei sa te apropii mai mult de partenerul de cuplu. Weekend-ul se anunta pasional si senzual, apetitul amoros este in crestere. Explorezi multe laturi ale sexualitatii cuplului. Daca esti singur, se anunta o escapada care sa-ti starneasca pofta de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.