Horoscop DRAGOSTE săptămânal 10-16 septembrie 2018. Marte şi Venus îţi dau iubirea peste cap?

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru saptamana 10-16 septembrie 2018, in contextul unor miscari astrale noi ce au avut loc si a altora ce ne asteapta in curand, ambele cazuri afectandu-ne direct pe segmentul iubire-relatii-cuplu. Este actuala relatie ceea ce te implineste cu adevarat? Stai cu partenerul din obisnuinta, din obligatie, din frica sau din dragoste? Va mai leaga ceva? Aveti bucurii si planuri comune? Te simti imputernicit alaturi de acest partener sau iti este ca o frana sau, mai rau, ca o piatra legata de gat?

09 sept. 2018, 19:42
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 10-16 septembrie 2018. Marte şi Venus îţi dau iubirea peste cap?

Esti singur si iti doresti un partener?

De ce il doresti? Ce esti pregatit sa oferi cu adevarat ca relatia sa fie fericita? Cum arata portretul viitoarei persoane alaturi de care vrei sa simti iubirea?

Iata intrebari dure si realiste pe care Cosmosul ne indeamna sa ni le punem acum cand relatiile trec la analizat, destramat sau intarit pana la finele anului, din doua motive:

 

  • 1. Incepand de duminica 9 septembrie, Venus, planeta iubirii, armoniei, frumusetii intra in tumultuosul, enigmaticul si intunecatul Scorpion.

Aceasta combinatie ciudata, intensa si ravasitoare nu este scurta si ascunde provocari pentru noi. Astrologii considera Scorpionul o gazda dura pentru dulcea Venus. Pe 5 octombrie 2018, in timp ce este in Scorpion, Venus intra in miscare retrograda (o data la un an si jumatate se intampla), si iese din Scorpion pe 31 octombrie cand ajunge in Balanta, apoi iese din retrograd in Balanta in luna noiembrie, urmand sa revina in Scorpion pe 17 decembrie 2018.

Este, asadar, abia inceputul unei perioade in care Scorpionul isi scoate munitia de „totul sau nimic” in relatiile noastre. Secretele ies la iveala, luptele din cuplu si relatii pe teme de putere sau bani se ascut si este care-pe-care, iubirile nu mai raman superficiale, ci se doresc profunde si de lunga durata, iar cuplurile pot cunoaste rupturi.

Afla aici ce este recomandat sa faci cat timp Venus este in Scorpion si cum te influenteaza acest tranzit magnetic si puternic in functie de zodie.

 

  • 2. Marte, planeta energiei, actiunii si impulsurilor noastre este in sfarsit in miscare directa cu toate fortele inainte, iar asta nu este ceva nesemnificativ cand vine vorba de viata noastra de dragoste si sexualitate.

  • Marte este planeta ce conduce libidoul si toate actiunile pe care le urmam – este benzina din rezervorul nostru. Marti 11 septembrie, Marte va reintra in Varsator pentru a doua oara in acest an. Marte a fost retrograd, asa cum stim, de la finele lui iunie si pana pe 27 august. Ce este important sa intelegem e ca Marte revine in aceasta saptamana in semnul in care era cand si-a inceput miscarea retrograda. Asta inseamna ca vei simti cu siguranta ca tot ce iti era ca o bariera in calea ta la final de iunie, acum se ridica oficial. Si da, asta include si viata ta amoroasa si sexuala.

Venus va avea in aceasta saptamana atat o opozitie cu Uranus cat si un sextil cu Saturn. Asta inseamna ca iti doresti varietate, distractie dar si stabilitate, toate in acelasi timp. Asta poate fi frustrant, dar poate fi si un vis devenit realitate. Esti suficient de norocos sa gasesti aceasta persoana sau sa gasesti aceste impliniri in actualul partener ? Numai timpul poate sti.

 

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 10-16 septembrie 2018:

Horoscopul general pentru aceeasi perioada il gasesti aici.

Te mai poate interesa Horoscopul iubirii septembrie 2018.

Horoscop dragoste Berbec

Esti inapoi pe treaba in toate felurile posibile! Marte, coordonatorul tau, isi regleaza in sfarsit orbita in miscarea directa iar in aceasta saptamana se va muta in sectorul prieteniei tale. Daca esti singur, vei avea multe oportunitati sa iesi si sa te amesteci cu oameni noi, fascinanti, excentrici. Esti gata sa te deschizi in fata unor noi abordari in relatii? Daca esti cu cineva, ar putea aparea o schimbare in finante intre tine si aceasta persoana. Poate fi nevoie sa rebalansati relatia in mai multe moduri decat a fost ea pana acum. Dar poti, daca vrei!

Horoscop dragoste Taur

Asteapta-te la o schimbare a curbei dragostei pentru tine in aceasta saptamana. Uranus, planeta schimbarilor bruste, inca se afla in semnul tau, conducandu-te pe carari pe care nu le credeai posibile. Intregul joc al vietii se schimba in fata ochilor tai si da, asta include si viata amoroasa. Posibilitati noi sunt disponibile acum, dar pentru unii, singura cale ca sa ajungi acolo este sa iesi din actuala relatie care a ajuns banala si fara bucurii. In aceasta miercuri, Venus va fi in opozitie cu Taur. Ceva se va intampla. Chiar si daca se intampla o despartire, ea te va conduce spre o revelatie.

Horoscop dragoste Gemeni

Esti peste tot saptamana aceasta cand vine vorba de viata ta profesionala, in special daca esti prins intr-un fel de iubire de la serviciu. Tu si cealalta persoana ati incercat sa mentineti lucrurile secrete dintr-o multitudine de motive. Poate nu vrei sa fii centrul atentiei sau a barfelor. Sau poate este o situatie complicata in care nu ar trebui sa te vezi cu cineva de la munca. Oricum ar fi, saptamana aceasta secretele incep sa iasa la iveala. Cumva vestea se poate raspandi si da, poate duce la o anumita instabilitate. Tine in minte perspectiva : este o tornada temporara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO