Horoscop DRAGOSTE saptamanal 13-19 IULIE 2020. Cum transformi esecul in succes in dragoste?

Horoscop dragoste saptamanal pentru 13-19 iulie 2020. Ultimele doua saptamani au fost foarte intense din punct de vedere astral. Urmeaza o alta, acum ca Mercur se afla in miscare directa in Rac. Care au fost telurile tale pentru 2020? Cate ai indeplinit? Ai de sarbatorit? Trebuie sa renunti? Soarele si Jupiter sunt in opozitie in 14 iulie, iar sperantele si visurile tale sunt puternica lumina a reflectoarelor. Dar si succesele si dezamagirile. Gandeste-te: cum pot sa transform esecul in succes?

RomaniaTV.net
12 iul. 2020, 20:01
Horoscop DRAGOSTE saptamanal 13-19 IULIE 2020. Cum transformi esecul in succes in dragoste?

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Trebuie sa fii mai atent la semnalele pe care ti le trimite partenerul si sa actionezi conform cu ce iti dicteaza inima. Daca te simti sufocat sau ai senzatia ca stai pe loc nu ezita sa faci schimbarile pe care le consideri. Daca esti singur, abordeaza persoana de care esti interesat si dezvaluie-i sentimentele tale.

Horoscopul dragostei Taur

Lucrurile merg bine in relatia de cuplu, insa trebuie sa incepi sa-ti exprimi sentimentele un pic mai mult, astfel incat jumatatea ta sa te inteleaga mai bine. Planifica ceva diferit pentru acest final de saptamana. Esti singur? Depinde de tine sa schimbi situatia; poate ca ar trebui sa-ti incerci norocul cu persoana de la birou pe care ai pus ochii.

Horoscop dragoste Gemeni

Relatia de cuplu trece printr-o perioada foarte buna, diferendele dintre tine si jumatatea ta s-au rezolvat. Poti chiar sa imbunatatesti si mai mult lucrurile daca ii arati jumatatii tale mai multa afectiune astfel incat sa petreceti timp de calitate impreuna. Singur? Nu ai de ce sa-ti faci griji: o noua dragoste iti va aparea in cale cand te astepti mai putin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.