Horoscop DRAGOSTE saptamanal 17-23 septembrie 2018. Mare atenţie la o influenţă astrală periculoasă!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragoste pentru saptamana 17-23 septembrie 2018, ultima saptamana pe care o traim in zodia Fecioarei 2018.

RomaniaTV.net
16 sept. 2018, 20:13
Horoscop DRAGOSTE saptamanal 17-23 septembrie 2018. Mare atenţie la o influenţă astrală periculoasă!

Pentru relatiile noastre amoroase, aceasta este o saptamana interesanta si pe alocuri periculoasa din cauza a doua influente astrale ce ne pot „impinge” spre actiuni ale caror efecte nu le prea putem da inapoi. Cuvintele cheie sunt prudenta si atentie treaza.
Cele doua influente sunt:

    Venus. Stim ca Venus este planeta relatiilor, a iubirii si armoniei. Stim ca Venus este in Scorpion din 9 septembrie. Insa Venus urmeaza sa intre in miscare retrograda pe 5 octombrie 2018, asa cum se intampla o data la un an si jumatate in cazul acestui astru ceresc. Venus intra in miscare retrograda in Scorpion, apoi ajunge inapoi in Balanta 31, apoi iese din retrograd in Balanta in luna noiembrie, urmand sa revina in miscare directa din nou in Scorpion pe 17 decembrie 2018.

Insa pana sa ajunga in retrograd, Venus se afla in faza sa de umbra retrograda (acea imagine in care planeta pare ca sta pe loc, timp in care de fapt se pregateste sa schimbe traiectoria din direct in retrograd sau invers). Aceasta umbra retrograda a lui Venus ne poate impinge sa facem actiuni nedorite in relatii.
Iata ce sa eviti sa faci pana cand Venus revine in miscare directa din nou :

·           Refuza sa fii tentat de reaparitia unui fost partener

·           Nu sari in relatii noi

·           Abtine-te de la orice pas major in relatia ta curenta

·           Nu ceda unor dorinte subite de a incheia o relatie existenta

·           Incearca sa nu iti pierzi cumpatul, fapt ce poate duce la destramarea unor relatii inainte de vreme

Pentru mai multe detalii despre fiecare din aceste 5 puncte si alte lucruri de evitat sub Venus in umbra retrograda, citeste aici.

    Marti, 18 septembrie 2018, Marte planeta energiei, actiunii si impulsurilor este in cuadratura cu imprevizibilul si rebelul Uranus! Iata un super aspect astral intre doua mari forte ce ne influenteaza. Este atat de puternica aceasta combinatie de energie, incat iti da o uriasa tendinta sa devii liber si sa fii rebel impotriva oricarei forme de autoritate. Daca nu esti atent, risti sa actionezi asa de impulsiv incat sa creezi o ruptura mare sau conflict.

Practic, acest aspect astral nu ne lasa pic de control al impulsului si drept rezultat poti fi tentat sa te arunci intr-o relatie sexuala noua sau sa actionezi la furie sau ura in actuala relatie, fapt ce vei regreta ulterior. Daca partenerul face orice ce te umple de nervi, aminteste-ti de aceasta energie activa si fa CONSTIENT un mare pas in spate, chiar daca tu ai dreptate, da-ti timp in afara situatie si nu face nimic pana cand nu esti calm.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.