Horoscop DRAGOSTE saptamanal 18-24 mai 2020. Pe locuri, fiti gata, start!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoste saptamanal 18-24 mai 2020. Din 20 mai, Soarele intra in sezonul Gemenilor, primul semn de aer al zodiacului si seful comunicatiilor. Tot in aceasta saptamana, Luna va fi Noua si va fi in Gemeni vineri 22 mai Pe locuri, fiti gata, start!

RomaniaTV.net
17 mai 2020, 20:31
Horoscop DRAGOSTE saptamanal 18-24 mai 2020. Pe locuri, fiti gata, start!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Planetele te favorizeaza in aceasta saptamana din punctul de vedere al relatiei de cuplu. Stii cum sa depasesti usor orice provocare, iar acest lucru iti provoaca mare satisfactie. In aceste zile ai sansa se a depasi rutina zilnica, poate sa mergeti intr-o mica excursie. Daca esti singura, vei intalni o persoana interesanta. Distreaza-te, zambeste, filtreaza si totul va fi bine.

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Horoscopul dragostei Taur

Daca esti intr-o relatie, probabil te vei confrunta cu unele turbulente cauzate de proasta comunicare. Echilibreaza lucrurile si nu lasa lucrurile sa mearga prea departe pentru ca situatia ar putea degenera. Turbulentele constante pot cauza mari probleme. Esti singur? Dedica mai mult timp vietii personale si lucrurile vor incepe sa functioneze asa cum iti doresti.

Horoscop dragoste Gemeni

Daca esti singur, personalitatea sociabila te aduce mai aproape de un posibil partener. Poti organiza o petrecere la care sa inviti prieteni de-ai tai care sunt in aceeasi situatie dar si alte persoane. Iar daca ai pe cineva, viata voastra sociala va intareste relatiile. Astfel, ca vei depasi cu usurinta orice problema.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.