Horoscop DRAGOSTE săptămânal 23-29 decembrie 2019. Trimite dorinţele în Univers

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 decembrie 2019. Chiar de Craciun, Cosmosul ne pregateste ultima eclipsa a acestui an. Este o eclipsa speciala, eclipsa inelara de Soare in Capricorn, care face memorabile aceste sarbatori si finalul de an.

22 dec. 2019, 20:51
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 23-29 decembrie 2019. Trimite dorinţele în Univers

Norocosul Jupiter si rebelul Uranus promit ca vom avea parte de una din cele mai puternice, eliberatoare si pline de entuziasm inceputuri. Nu astepta pana la Revelion ca sa iti trimiti noile dorinte in Univers!

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Nu lasa grijile sa-ti tulbure pasiunea in cuplu. Da-ti voie sa te bucuri de sentimente profunde si de placeri carnale. Este  momentul potrivit sa te apropii mai mult de partener si sa scapati de monotonie. Daca esti singur, fii mai increzator in fortele proprii.

Horoscop dragoste Taur

Flacara pasiunii in cuplu se reaprinde si devine din ce in ce mai puternice. Da-ti voie sa fii pasional sis a te lasi cuprins de emotii. Daca esti singur, fii mai increzator in fortele proprii. Poti cuceri persoana de care esti indragostit.

Horoscop dragoste Gemeni

Esti senzual si indraznet, iar partenerul de cuplu te vede irezistibil. Relatia de cuplu scapa de monotonie si redevine intensa. Daca esti singur, este momentul prielnic sa faci prima miscare. Sunt sanse mari ca persoana de care esti indragostit sa raspunda pozitiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO