Horoscop dragoste: Semne că vrea numai sex, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Bărbaţii adesea se gândesc numai la un singur lucru: cum să te bage în aşternut mai repede. Vezi care sunt semnele că vrea numai sex, în funcţie de zodie.

05 mart. 2014, 12:33
Horoscop dragoste: Semne că vrea numai sex, în funcţie de zodie

Horoscop Berbec

Berbecul e un tip direct, aşa că dacă vrea numai sex, o să treacă direct la acţiune. Să nu te mire dacă te ia cu texte exagerat de sincere, dacă îţi spune că ai „ochii ca carameaua” şi că ţi-ar sta bine la el pe canapea.

Horoscop Taur

Taurul este un tip care iubeşte tertipurile şi surprizele. Va face orice lucru care să te dea pe spate cu totul, apoi se va asigura că ridici picioarele. Dacă nu vrei să fii doar o victimă pe listă, nu te arăta imrpesionată de eforturile lui.

Horoscop Gemeni

Tipul gemeni va încerca să te bage în aşternut cu multe vorbe dulci. De la stele şi sclipiri, până la poezie, filosofie, cultură generală, pictori contemporani, să nu te mire dacă va trece prin toate subiectele posibile, numai ca să te facă să mergi cu el acasă. 

Horoscop Rac

Racii sunt romantici, aşa că rar ai să găseşti un rac care vrea doar sex. Dacă, totuşi, ai găsit singurul specimen din zodia lui care vrea doar contact fizic la orizontală, ai putea la fel de bine să nu-l refuzi, deoarece chiar şi aşa, va fi unul dintre cei mai atenţi aprteneri pe care i-ai avut vreodată.

Horoscop Leu

Leul este viril, feroce şi direct, dar, spre deosebire de berbec, bărbatul leu te va lua mai cu frumuşelul. O floare, un banc bun şi un pahar de vin roşu, nici nu o să-ţi dai seama când ai ajuns la uşa lui şi el caută cheile. Cere ce muzică îţi place şi lasă-te sedusă, oricum e prea târziu.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt exagerat de siropoase în relaţii, dar foarte atenţi şi calculaţi când vine vorba de aventuri de-o noapte. O să aibă texte pregătite, glume bune şi momente în care te va scoate din impas, toate ca să ajungi la el în pat.

Horoscop Balanţă

Bărbaţii balanţă încearcă să te convingă că sunt oameni serioşi, iar asta este una dintre cele mai perfide metode să te aducă în pat. Dacă vrea numais ex, balanţa va deschide uşa, va plăti nota, va recomanda un vin şi îţi va demonstra cu argumente că este o aprtidă bună.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt atât de senzuali din fire, încât orice relaţie a lor începe cu dorinţa de a face doar sex. Câteodată, descoperă că plac sincer persoana din pat de lângă ei şi aşa se nasc relaţiile lor de lungă durată. Nu-ţi face speranţe, de obicei te vrăjeşte doar pentru că poate.

Citeşte mai mult pe unica.ro