Horoscop DRAGOSTE septembrie 2021. Ce compromisuri esti dispus sa faci?

Viata de zi cu zi alaturi de partener este echilibrata, iar unele mici conflicte iti vor condimenta relatia. Nu vor exista probleme speciale.

31 aug. 2021, 09:33
Horoscop DRAGOSTE septembrie 2021. Ce compromisuri esti dispus sa faci?

Horoscop DRAGOSTE septembrie 2021. Venus si Marte se vor muta in Scorpion (10 septembrie), respective Balanta (14 septembrie). Aceste schimbari vor impune o energie cu un puternic impact asupra relatiilor. Rabdarea va fi pusa la incercare. Cat de multe compromisuri esti dispus sa faci? Provocarile si problemele din relatii vor iesi la lumina una cate una.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop lunar DRAGOSTE august 2021 pentru BERBEC

Viata amoroasa este satisfacatoare in luna octombrie, desi pot aparea momente care sa-ti solicite rabdarea. Incearca sa fii mai cooperant cu partenerul tau si nu pune distanta intre voi. Nu faci decat sa-i ingreunezi situatia, cand el are nevoie de tine. Arata-i cat de mult il iubesti si bucura-te de compania lui. Daca esti singur, inceteaza sa-ti mai plangi de mila si fa ceva concret. Relaxeaza-te si analizeaza bine ce vrei. Altfel nu vei fi niciodata multumit.

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Mercur intră în Balanţă şi ne ajută să gândim mai limpede şi să ieşim, astfel, din orice impas

Horoscop DRAGOSTE septembrie 2021 pentru TAUR
Luna aceasta va fi destul de interesanta. Atmosfera din cuplu este romantica si armonioasa si te va ajuta sa depasesti orice eventual obstacol. Spune-i partenerului ce simti, fara sa iti fie teama. Acest lucru va intari relatia dintre voi si va creste intimitatea. Nu te plange de eventualele neplaceri, preia initiativa si repara daca este ceva de reparat. Daca esti singur, starea de spirit conteaza foarte mult. Ar fi pacat sa ratezi vreo oportunitate, doar pentru ca esti prea morocanos ca sa vezi ce se intampla in jurul tau.

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Horoscop DRAGOSTE septembrie 2021 pentru GEMENI

Viata de zi cu zi alaturi de partener este echilibrata, iar unele mici conflicte iti vor condimenta relatia. Nu vor exista probleme speciale, iar discutiile vor contribuie la cimentarea relatiei. Totusi, trebuie sa fii calm si sa nu creezi drame acolo unde nu exista. Daca ai unele nesigurante, incearca sa nu te gandesti la ele, deoarece sunt doar in capul tau. Daca esti singur, profita de aceste zile de octombrie si urmareste-ti adevaratul scop.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.