HOROSCOP DRAGOSTE VINERI 15 MAI 2020. Ce zodii vor avea probleme în viaţa de cuplu

Soarele este intr-un trigon cu Pluto retrograd si este un lucru bun. Poate ca Pluto nu mai e considerata o planeta, dar are un rol si efect important asupra noastra. Pluto ne da putere dar ne si testeaza ca sa vada daca o vrem sau alegem sa jucam rolul celui slab. De tine depinde sa directionezi PUTEREA spre scopurile tale!

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 05:11
HOROSCOP DRAGOSTE VINERI 15 MAI 2020. Ce zodii vor avea probleme în viaţa de cuplu

IATA UN NOU MESAJ DE LA ASTRE PENTRU FIECARE ZODIE:

HOROSCOP ZILNIC DRAGOSTE BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Lasa problemele cauzate de munca la usa dormitorului si astfel vei evita certurile cu partenerul de cuplu. Daca esti singur, vorbeste despre sentimentele tale cu persoana de care esti indragosti. Macar clarifici lucrurile si veti sti ce ai de facut mai departe. 

HOROSCOPUL ZILEI DE DRAGOSTE TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)

Comunicarea cu partenerul este de preferat decat sa te inchizi in tine si sa nu-i spui ce te deranjeaza. Ai abilitatea de a gasi solutii la orice problema ai intampina. Daca esti singur, nu-ti fie teama sa abordezi persoana de care esti atras.

HOROSCOP ZILNIC DRAGOSTE GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)

E timpul sa clarifici situatia cu partenerul de cuplu. Nu pretinde ca totul este frumos si linistit. Rezolva acum ce e de rezolvat. Daca esti singur, vorbeste cu un prieten. Iti va prinde bine sa iti mai descarci sufletul in fata cuiva.

CITESTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR. RO.