Horoscop DRAGOSTE  VINERI 17 septembrie 2021. Intalnire surpriza!

Daca esti singur, poti intalni marea dragoste in online. Fii deschis si la acesta varianta. Avem previziuni pentru toate zodiile

17 sept. 2021, 06:42
Horoscop DRAGOSTE  VINERI 17 septembrie 2021. Intalnire surpriza!

Horoscop DRAGOSTE  VINERI 17 septembrie 2021.

Atmosfera astrala este influentata de cuadratura dintre Venus si Saturn. Nu esti in cea mai sociabila dispozitie, insa o intalnire surpriza te ajuta sa te relaxezi si sa savurezi din plin acest moment. Starea de spirit se schimba!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop DRAGOSTE  VINERI 17 septembrie 2021BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Discuta cu partenerul si inlatura piedicile care va tineau departe de viata amoroasa pe care vi-o doreati. Vei vedea o alta fateta a partenerului de cuplu, iar acest lucru te va bucura nespus. Daca esti singur, incearca sa faci prima mutare. Trimite-i un mesaj persoanei de care esti indragostit.

Horoscopul păcătoşilor. Care este păcatul tău în funcţie de zodie

Horoscop DRAGOSTE  VINERI 17 septembrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
In loc sa iti faci scenarii si sa-ti epuizezi partenerul cu fantezii inutile, mai bine concentreaza-te pe ceea ce aveti impreuna si axeaza-te pe fanteziile erotice. Vei vedea ca lucrurile vor sta altfel intre voi. Daca esti singur, in viata ta ar putea aparea o persoana care sa-ti faca inima sa-ti bata cu putere.

Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Horoscop DRAGOSTE  VINERI 17 septembrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai oportunitatea de a gasi un numitor comun la multe din problemele care te scot din minti in viata de cuplu. Vei vedea cat de repede se va simplifica totul, imediat ce veti incepe sa discutati despre ce va framanta. Daca esti singur, poti intalni marea dragoste in online. Fii deschis si la acesta varianta.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)

O zi buna pentru a fi petrecuta impreuna cu partenerul si sa gasiti impreuna solutii constructive la problemele care apar. Incearca sa le rezolvi imediat ce iti vin in minte, incercarea de a le ascunde sub pres nu va duce la nimic bun. Daca esti singur, incearca sa fii mai abordabil. Sunt oameni care ar indrazni dori sa te cunoasca, dar nu indraznesc sa intre in vorba cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...