HOROSCOP DRAGOSTEI: Sfârşitul anului anunţă furtuni şi chiar despărţiri

Horoscopul dragostei in ultimele trei luni ale anului pentru fiecare zodie.

24 sept. 2017, 11:03
HOROSCOP DRAGOSTEI: Sfârşitul anului anunţă furtuni şi chiar despărţiri

Berbec – Sfarsitul anului anunta furtuni si chiar despartiri.

Exista riscul sa apara probleme in cuplu, din cauza unor divergente legate de cheltuielile casnice. Daca tu vrei sa cumperi un lucru care poate afecta bugetul familiei/ cuplului, sa stii ca nu ai dreptate. Cel mai bine e sa mentii echilibrul finantelor. Daca nu esti implicata intr-o relatie, fii cu ochii in patru pentru ca o noua iubire poate aparea. Astrele iti promit o schimbare romantica majora.

Taur –  Acum e momentul sa-ti deschizi sufletul cu toata increderea in fata celui iubit. Vei fi foarte implicata pe plan sentimental, iar astrele te vor sustine. S-ar putea chiar sa neglijezi cam mult activitatile profesionale. Tinzi spre armonie absoluta impreuna cu iubitul tau, dar tine minte ca este un obiectiv la care sa tanjesti, nu unul care va fi si atins. Trebuie sa fii inteleapta si sa recunosti ceea ce e intangibil si sa faci numai ce ca poti.

Gemeni  – In ultima parte a anului, incearca sa nu cedezi tentatiilor din afara cuplului; nu vei avea decat de suferit.

Ultimele trei luni ale anului vor fi agitate pentru nativii care nu sunt implicati intr-o relatie. Brusc, existenta ti se va schimba radical; vei experimenta o poveste de amor grozava, chiar daca barbatul in cauza se va dovedi ca nu este sufletul tau pereche. Cuplurile casatorite vor descoperi in aceasta perioada multe bucurii si placeri.

Rac – Sfarsitul anului iti aduce iarasi o perioada fasta pe plan sentimental. Lasa-te invaluita de fericire.

Simti nevoia sa seduci, sa flirtezi la greu. Daca ai un iubit stabil, el nu se va arata prea incantat de „iesirile” tale; daca esti singura, asteapta-te la o intalnire care iti va energiza viata sentimentala. Zilele de singuratate iti sunt numarate.

Leu – Atentie, Pluton intra pe harta ta la sfarsitul anului si poate sa complice lucrurile. 

Spre final de an, astrele iti sporesc puterea de seductie. Nu te lasa imbatat de succes; ca sa-ti mearga bine in dragoste, va trebui sa stai in banca ta. Daca e posibil, pleaca intr-o vacanta undeva departe. Alfel, fii pregatita sa te protejezi de barfe.

Fecioara – In ultima parte a anului, vei fi foarte vulnerabila si usor influentabila. Daca ai noroc, nu vei fi asa de preocupata de asta si vei depasi momentul.

E posibil sa vezi ca iubitul tau se schimba si sa nu-ti placa asta. Daca se ajunge chiar la destramarea relatiei, accepta totul cu resemnare, evitand scenele inutile. Prin luna noiembrie insa, relatiile amoroase vor fi profitabile pentru tine; flirturile vor fi numeroase si intalnirile in doi vor fi multe si de placute.

Balanta – Mai ales ca sub influenta lu Pluton vei avea dificultati de comunicare, iar inclinatia ta de a critica va pune gaz pe foc. Aduna toata energia de care dispui ca sa te calmezi.

Viata ta sentimentala va fi plina de instabilitate si nu e exclus sa fii dezamagita. Oscilezi intre cinism si visare, fara vreun motiv anume. Cauti barbatul ideal si s-ar putea chiar sa-ti parasesti iubitul actual, fara sa-ti dai seama ca alergi dupa un miraj. Daca nu vrei sa-ti risipesti energia, rezista setei de noutate si pastreaza-te pentru cineva care iti va aprecia calitatile si te va face cu adevarat fericita.

Scorpion – Pana prin septembrie, astrele favorizeaza uniunile stabile si armonioase, dar in ultima parte a anului te asteapta influente contradictorii: fie te vei confrunta cu dificultati de comunicare, fie iti va fi nesperat de bine alaturi de iubit.

Neptun declanseaza confuzie intre dragoste si bani. In viata amoroasa, te manifesti mai putin decat de obicei, iar daca nu esti precauta, s-ar putea sa termini anul cu o gaura in buget.

Sagetator – Viata ta va deveni o furtuna si vei avea nevoie de multa vointa ca sa tii lucrurile in frau.

Spre final de an, vei fi rasfatata de astre. Daca ai o relatie, ea va deveni de vis; daca nu, vei intalni un barbat inteligent si minunat.

Capricorn – O configuratie unica de stele iti asigura inplinirea la sfarsitul anului.

Este o perioada in care vei fi sensibila si usor naiva, deoarece crezi orice promisiune ti se face.

Simti nevoia de experiente noi, mai ales daca intalnesti pe cineva. Daca esti implicata intr-o relatie stabila, te vei apropia de partenerul tau. Intre voi se va crea o complicitate fizica, intelectuala si psihica.

Varsator – Va trebui sa alegi intre dragoste si confort. Alegerea nu va fi usoara, dar ai toate sansele sa fii uimita.

Daca nu esti implicata intr-o relatie stabila, fii pregatita sa traiesti o mare poveste de dragoste. Vei simti ca toate visele tale s-au implinit. Daca traiesti in cuplu, neobisnuitul va lua locul monotoniei.

Sfarsitul de an este perfect pentru inceputul unei noi iubiri. Te vei debarasa de vechile relatii si te vei simti eliberata si pregatita sa descoperi persoane si relatii noi.