Horoscop: După ce criterii îşi alege iubita, în funcţie de zodia lui

Probabil că fiecare dintre noi ne-am gândit care sunt criteriile după care un bărbat îşi alege iubita, asta mai ales pentru că de cele mai multe ori observăm cum un tip superb "agaţă" o tipă mai retrasă, cu care s-ar părea că nu ar avea nimic în comun.

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 10:43
Horoscop: După ce criterii îşi alege iubita, în funcţie de zodia lui

Insa, un barbat stie foarte bine ce isi doreste, si de cele mai multe ori isi poate da seama din prima daca o femeie este potrivita pentru el, sau nu.

Afla dupa ce criterii isi alege iubita, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Dintr-un grup de fete singure, o va alege pe cea mai frumoasa, acesta fiind criteriul principal. Locul ideal de intalnire este discoteca unde isi poate manifesta instinctul de vanator. Idealul lui de femeia este sa te misti bine, sa razi mult si mai ales la glumele lui si sa nu arati deloc obosita. Daca esti cu un grup de fete, razi cat mai zgomotos, povesteste-le ceva razand.

Pentru o intalnire cu el trebuie sa te imbraci cat mai provocator si sa te pui in valoare cum stii mai bine. Barbatului Berbec ii plac provocarile asa ca pentru a il cuceri va trebui sa fii tu insuti o provocare. Barbatul Berbec va fi atras de femei independente, cu spirit de aventura si curajoase. Spontaneitatea este, de asemenea, un plus.

Taur

Trebuie sa il impresionezi, sa iesi in evidenta si mai ales sa te detasezi de restul grupului sau al multimii in care te afli. Trebuie sa te evidentiezi ca fiind o femeie buna, manierata, educata, delicata si romantica. Va fi de asemenea fermecat daca vei da dovada de mult calm. Nu ii plac femeile certarete sau barfitoare, asa ca nu da dovada ca esti invidioasa pe vreo colega si nu il pune la curent cu ultimele barfe de la birou caci nu va fi deloc incantat.

Gemeni

Felul lui de a fi, entuziast, are nevoie de cineva care sa il echilibreze, o fata realista si cu picioarele pe pamant. Ii trebuie o partenera care sa il pondereze atunci cand incepe sa isi ia zborul. Atunci cand isi va alege partenera, va cauta ca aceasta sa aiba calitatile iubitei ideale, sa fie sigura pe ea, independenta si sa stie sa se descurce in orice situatie.

Rac

El apreciaza naturaletea si copilarosenia, nu ii va placea sa te vada imbracata prea modern sau prea indraznet. Ii plac vestimentatiile care ies in evidenta prin romantism, deci un compleu sau o rochita turcoaz sau lila, parul prins intr-un coc sau niste haine albe sunt ingrediente ideale pentru o imagine neintinata. Accesoriile trebuie sa fie artizanale sau neobisnuite, antichitati sau in orice caz cu inspiratie din vestigii.

Restul horoscopului pe Ele.ro