HOROSCOP ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie de azi înainte

HOROSCOP ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ 2019. Echinocţiul de toamnă are loc, luni, 23 septembrie. Din acest moment, ziua devine egală cu noaptea. Este momentul în care trecem de la vară la toamnă.  Vedeţi mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie de azi înainte.

23 sept. 2019, 06:09
HOROSCOP ECHINOCŢIUL DE TOAMNĂ 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie de azi înainte

„Momentul de la 10:50 are o astrogramă, o astrogramă care îşi va face efectul până la solstiţiul de iarnă, adică până pe 22 decembrie. Această astrogramă are ascendentul în Scorpion. Se va avea în vedere tot ce ţine de relaţii. Este un moment mai plin de intensitate, de pasiune, de profunzime. O să fie o perioadă în care vom încerca să ne testăm sentimentele.

Citeşte şi Echinocţiu de toamnă: Luni, la ora 10.50, începe toamna astronomică

Ascendentul în Scorpion ne face mai dornici de a vedea lucrurile alb sau negru. Dacă până acum relaţiile nu au funcţionat, gândiţi-vă ce faceţi cu ele până la solstiţiu. În perioada aceasta este foarte important să nu munciţi doar voi. Lăsaţi şi partenerul să muncească, să facă şi el lucruri, să fie un joc de echipă. În momentul în care vreţi să iertaţi, să faceţi compromisuri, să daţi o şansă, faceţi asta după ce vă asiguraţi că partenerul se implică şi el. Este foarte important să aveţi aprobarea lui, să fie acolo şi să vă ajute cât poate. Marte va fi în Fecioară, ceea ce înseamnă că va fi depusă foarte multă muncă în relaţia cu partenerul”, a spus Daniela Simulescu.

Mai multe detalii şi video pe dcnews.ro.