HOROSCOP EGIPTEAN. Ce ZEU eşti în funcţie de zodie

Horoscopul egiptean are aceleași constelații pe care le avem și noi în horoscopul european, însă se interpretează diferit. Horoscopul egiptean a jucat un rol foarte important în dezvoltarea astrologiei moderne pentru că egiptenii au fost cei care se ghidau după spele pentru a determina personalitatea unei persoane și știau că astrele le afectează viața și destinul.

29 sept. 2017, 10:38
HOROSCOP EGIPTEAN. Ce ZEU eşti în funcţie de zodie

La fel ca și horoscopul nostru, și cel egiptean are 12 zodii, scrie estisuperba.ro. fiecare semn zodiacal corespunde unui zeu sa unei zeițe care stabilește trăsăturile predominante de caracter ale fiecărei persoane, cât și calitățile și defectele.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Previziunile zilei de vineri, 29 septembrie VIDEO

Nil – 1-7 ianuarie, 19-28 iunie și 1-7 septembrie:

Acest semn zodiacal este singurul care nu este reprezentat de un zeu sau de o zeiță. Persoanele care sunt născute în aceste perioade, au personalități puternice și adevărați învingători. Sunt înțelepte și îi ajută pe cei din jurul lor ori de câte ori au nevoie.

Nativii acestei zodii au firi schimbătoare. Pot trece cu ușurință de la fericire la tristețe și de la blândețe la sălbăticie. Nimic nu se trece cu vederea de acești nativi pentru că au un spirit de observație ieșit din comun.

Amon – Ra – 8-21 ianuarie, 1-11 februarie și 18-26 noiembrie:

Acest zeu a fost zeul soarelui și al creației. Persoanele născute în aceste perioade sunt persoane optimiste și inteligente. Sunt născute pentru a fi la conducere și sunt foarte încăpățânate. Drumul pe care și l-au ales în viață nu este unul deloc ușor, însă cu ambiție și determinare, totul se va realiza.

Mut – 22-31 ianuarie și 30 octombrie – 7 noiembrie:

Mut se traduce prin mamă și această zeiță este mama întregii lumi. Dacă te-ai născut în perioadele acestea, ești o persoană secretoasă și timidă. Nu îți arăți sentimentele mereu, mai ales când vine vorba de viața ta privată. ești foarte determinată să-ți atingi visele și dai dovadă de multă seriozitate și generozitate.

Geb – 12-29 februarie și 20-31 august:

Acest zeu este zeul pământului pentru Egiptul Antic. Dacă acesta este semnul tău zodiacal, ești o persoană sensibilă și care nu acționează niciodată sub impulsuri. Deși tinzi să te lași uneori influențată de cei din jurul tău, ai o personalitate puternică și rămâi ferm pe poziții.

Osiris – 1-10 martie și 27 noiembrie-16 decembrie:

Osiris este zeul legii și al agriculturii. Ești o persoană cu un caracter vulnerabil și uneori eziți prea mult să faci anumite lucruri. Acest lucru nu se întâmplă pentru că nu știi ce-ți dorești, ci pentru că vrei să faci totul ca la carte. Compania ta este plăcută pentru oricine și ești foarte inteligentă.

Isis – 11- 31 martie și 18-29 octombrie, 19-31 decembrie:

Isis este femeia ideală, mama ideală și soția ideală. Ai o personalitate energică și de cele mai multe ori nu suporți lucrurile cu adevărat serioase.Pentru a le depăși, poți apela la simțul umorului pe care îl ai. Îți place viața și iubești să te distrezi.

Citeşte şi Horoscop Minerva LUNA OCTOMBRIE 2017 INTEGRAL: Se anunţă schimbări fundamenatale. Previziuni pentru toate zodiile

Thot – 1-9 aprilie, 8-17 noiembrie:

Acest zeu era cel care menține pacea și liniștea zeilor și a universului. Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal înseamnă că ești precum un burete când vine vorba de cunoștințe și vrei să le împărtășești și celorlalți. Când faci ceva, faci cu pasiune și vrei să dai tot ce este mai bun din tine.

Horus – 14 aprilie-8 mai și 12-19 august:

Horus este zeul protector al tinerilor și al tuturor faraonilor. ești o persoană care are o voință de fier și muncești din greu pentru că te motivezi singură. Ești o familistă convinsă și familia înseamnă totul pentru tine. Vrei să fie mereu fericiți și faci tot posibilul să nu le lipsească nimic.

Anubis – 9-27 mai și 29 iunie – 13 iulie:

Anubis este zeul morților și are grijă de tot ce se întâmplă în subteran. Ești o persoană creativă, plină de inițiativă și apreciezi fiecare lucru din viață ca și cum ar fi ultimul, deși nu își este teamă de moarte. ești rafinată și ai o stăpânire de sine foarte mare.

Set – 29 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie:

Set este zeul haosului și al deșertului. Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, ești o persoană care învață din propriile greșeli și te maturizezi foarte repede. Nu te lași doborât de nici un obstacol și iei fiecare experiență ca pe ceva bun. Nu îți place să fii înconjurat de oameni care trăiesc în trecut.

Bastet – 14-28 iulie, 23-27 septembrie și 3-17 octombrie:

Bastet este zeița parfumului și este una dintre razele lui Amon-Ra. Te poți adapta în orice situație și îți place să ai un echilibru în viața ta. Ești sensibilă și pacifistă, nu-ți plac certurile sau oamenii răutăcioși. Ai grijă de cei din jurul tău, deși uneori poți întrece anumite limite.

Sekhmet – 29 iulie-11 august și 30 octombrie-7 noiembrie:

Acesta este zeul războiului și al vindecării. Persoanele din acest semn zodiacal se contrazic oarecum pentru că personalitatea lor se descrie prin lucruri total opuse: impur-pur și dezordine-ordine. ești o persoană care vede tot ce este frumos în jurul ei, dar nu îți scapă nici aspectele mai puțin plăcute. Ai așteptări mar de la cei din jurul tău și tinzi să fii autoritară.