HOROSCOP: Ele sunt cele mai răzbunătoare zodii

Astrologii vorbesc despre topul zodiilor care nu vor ierta niciodată o persoană care i-a trădat şi se vor răzbuna de câte ori vor avea ocazia. Sunt persoane predispuse la pesimism şi dezvoltă frustrare ori de câte ori se simt trădate.

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 13:16
HOROSCOP: Ele sunt cele mai răzbunătoare zodii

Taur

Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei iubirea trebuie să le topească inima, bucuria le face ziua minunată, iar furia le distruge echilibrul. Atunci când îi superi, nu te vor uita uşor. Sunt loiali, iar când nu li se răspunde cu aceeaşi monedă, sunt tentaţi să se răzbune.

Citeşte şi 4 zodii care vor divorţa cel puţin o dată în viaţă. Dragostea nu este pentru ele

Leu

Leii sunt extrem de mândri. Dacă ceva îi poate scoate din minţi în mare fel, atunci acest lucru este trădarea. Ajung să urască când îşi simt ameninţaţă mândria sau ego-ul. Ori de câte ori cineva îi răneşte, nu vor putea niciodată să-i ierte până când nu se simt răzbunaţi.

Fecioară

Sunt genul de oameni care îşi pun sufletul pe tavă pentru persoanele pe care le iubesc. Pe de altă parte, dacă sunt trădaţi se transformă în cei mai aprigi duşmani. Nu se opresc până nu îşi găsesc dreptatea, indiferent cine le-a greşit. Dincolo de blândeţea care caracterizează acest semn zodiacal, Fecioarele ating cealalată extremă printr-o ură nemărginită pe care o dezvoltă atunci când se simt trădate.

Citeşte continuarea pe Adevarul.ro.