Horoscop Elena Bunescu: Află ce-ţi rezervă astrele în anul 2017 potrivit zodiei tale

Află de la astrologul Elena Bunescu cum îți va merge anul viitor în dragoste și în carieră, dar și cum vei sta cu sănătatea și cu banii.

RomaniaTV.net
12 dec. 2016, 08:51
Horoscop Elena Bunescu: Află ce-ţi rezervă astrele în anul 2017 potrivit zodiei tale

BERBEC

DRAGOSTE: Este un an de clarificare a relațiilor de parteneriat, iar până în octombrie vei ajunge la o înțelegere reală cu partenerul de cuplu sau la o separare. Primăvara se anunță a fi perioada cea mai dificilă în acest domeniu, mai ales în intervalul martie-mai. Tentația poate veni și de peste hotare, de departe, acolo unde îți imaginezi tu că problemele de zi cu zi ar dispărea definitiv. Din luna mai încolo vei păși într-o perioadă mai lungă, esențială pentru soarta cuplului, în care va trebui să îți asumi ce nu funcționează și să cauți soluții. Ți-a venit rândul să fii tu cel/cea care dăruiește fără să aștepte ceva în schimb, nu cel/cea care primește.

CARIERĂ: În prima jumătate a lui 2017 vei continua să trăiești cu senzația că ești nevoit(ă) să faci sacrificii la fiecare pas ca să păstrezi o poziție pe care oricum nu o vrei. Ești în ultimul an de pregătire a unor schimbări profesionale pe termen lung, schimbări care vor veni în anii următori. Până atunci, poți sări din floare în floare sau poți accepta, cu inima îndoită, un serviciu oarecare. Din luna mai, va conta foarte mult calitatea relațiilor pe care ai reușit să le construiești cu toți cei din jur. Vei începe să te ocupi serios de o pasiune care poate deveni, în timp, ocupație.

SĂNĂTATE: Până la sfârșitul lui aprilie te vei afla în aceeași situație ca și anul trecut, cu destule dereglări, pe care a trebuit să le abordezi cu mult curaj și răbdare. După un scurt respiro, vei avea parte din nou parte de unele probleme în august, dar și în noiembrie, când vor ieși la iveală dezechilibrele pe care le generează stilul tău de viață. Tot anul ar trebui să veghezi la sănătatea psihică, prin orice mijloace ai la îndemână, iar dacă nu ai, să faci rost de ele. Se recomandă să-ți asumi problemele sufletești cu care te confrunți, nu să le ignori, și să cauți ajutorul unor specialiști, pentru că nu vor dispărea de la sine. Pasiunile tale și cei dragi te vor ajuta, din luna mai încolo, să te revigorezi periodic.

BANI: Până în februarie vei mai avea tendința de a cere mai mult decât ți se cuvine, de a încălca drepturile altora și de a plăti tribut lăcomiei. După aceea, vei trece la o altă abordare, mai diplomată, fiindcă vei vedea că nu funcționează calea războinică. Bunăstarea pe care ți-o dorești va depinde, tot anul, de calitatea relațiilor pe care le stabilești cu cei care îți pot deveni aliați, parteneri de afaceri, asociați sau colaboratori. Câștigurile suplimentare sunt condiționate de pasiunea pe care o pui în tot ce faci.

Citeşte şi  HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 12-19 DECEMBRIE: Săptămâna schimbărilor, multe zodii au parte de CUMPENE

TAUR

DRAGOSTE: Până în februarie se vor ivi tot felul de situații care vor aduce în atenția ta cele mai acute probleme din cuplu, ca să te ocupi de ele. Apoi, se instalează o oarecare liniște până la finalul anului, când poate debuta o perioadă cu adevărat furtunoase, în care să ai impresia că ești în război cu partenerul. Ar fi bine să te pregătești de pe acum pentru ce-ți va aduce anul viitor: o lungă perioadă de teste care se pot solda, în multe cazuri, la o separare zgomotoasă, conflictuală. Din luna mai vei simți nevoia să te ocupi mai mult de casă sau de familie și să îi ajuți să crească pe toți cei aflați în acest mediu. Sentimentele trec pe primul loc.

CARIERĂ: Până în octombrie vei beneficia de o atmosferă ceva mai agreabilă, de bună înțelegere, la locul de muncă, și ar fi bine să profiți de asta pentru a-ți regla relațiile cu șefii și colegii, așezându-le pe o bază solidă, construită pe încredere și ajutor reciproc. De la finalul lunii mai, tot ce ține de serviciu, de evoluția profesională și de siguranța locului de muncă vor trece în prim-planul atenției tale. Se va cere foarte mult de la tine, dar vestea bună este că ai de unde oferi și te vei bucura de rezultatele obținute.

SĂNĂTATE: Ai în față una dintre cele mai dificile primăveri din ultimii ani, iar perioada martie-mai poate fi deosebit de complicată în acest domeniu. Tot anul vei plăti pentru excesele de orice fel, iar din luna mai încolo nu vei mai putea pune sănătatea decât pe primul loc, pentru că situația te va obliga. Vestea încă și mai proastă este că această tendință va continua ani buni de acum încolo, în sensul că e posibil să tot apară sau reapară probleme derivate din stilul de viață și de muncă, dar și generate de relațiile tensionate cu cei apropiați. Fiind avertizat(ă) asupra acestui fapt, nu ar fi rău să te ocupi îndeaproape de sănătatea proprie, să te menajezi, să adopți un regim alimentar sănătos și să treci mai des pe la doctor.

BANI: Și în 2017 va trebui să continui cu căutarea de soluții pentru a gospodări cât mai bine resursele de orice fel. Din februarie încolo, va trebui să fii foarte atent(ă) la orice asociere, mai ales cu persoane aflate în străinătate. Pot să apară tot felul de probleme ciudate – pierderi, risipă, datorii neachitate -, chiar dacă aceste parteneriate sunt perfect legale și încheiate cu persoane de pe urma cărora ai avut de câștigat în trecut. Nu este un an bun pentru a lua împrumuturi sau a da banni cu împrumut. Munca cinstită este cea mai bună soluție pentru a te feri de complicații de orice fel.

Citeşte şi  HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Urmează o perioadă AGITATĂ, după data de 11 cu toţii ne aflăm într-un carusel

GEMENI

DRAGOSTE: Tot anul, dar în special din luna mai încolo, vei avea de trecut peste o mulțime de obstacole care-ți vor testa răbdarea și puterea de înțelegere, în relația de cuplu. Doar în prima jumătate din 2017 vei mai putea zburda, dar nu neapărat din floare în floare. Nici pe prieteni sau protectori nu te poți baza, mai ales în perioada martie-mai. Persoanele pe care le întâlnești anul viitor sau cu care pui bazele unei relații îți sunt scoase în cale cu un scop precis, pe care îl vei descoperi singur(ă), la momentul potrivit. Din mai, anturajul se dinamizează destul de mult, iar din mulțime se detașează persoanele care vor deveni importante pentru tine în anii următori.

CARIERĂ: În primele luni vor mai exista unele neclarități – probleme ciudate, care par de nerezolvat -, pentru ca apoi să fii nevoit(ă) să te ocupi în mod special de relațiile de parteneriat, de asocieri sau de colaborări noi, ca să te poți dezvolta. Dacă vara anului trecut a scos și untul din tine, te vei bucura, cu siguranță, să afli că vara lui 2017 nu va mai fi la fel de obositoare. Din luna mai încolo va trebui să cercetezi cu atenție orice pasiune care ar putea deveni meserie sau ocupație permanentă și să te ocupi de examenele necesare, de documentare și de acte oficiale. De aici poate veni creșterea în anii următori. Luna octombrie aduce noi posibilități de progres profesional, dar într-un context dificil, cu obstacole greu de depășit.

SĂNĂTATE: Alimentația haotică îți va crea probleme tot anul. Nu e un lucru nou pentru tine, ești obișnuit(ă) cu tulburările digestive extreme, te confrunți de ceva timp cu ele și partea proastă e că o ții langa în continuare. După fiecare episod de acest fel, treci la o nouă etapă de satisfacere a plăcerilor și poftelor de tot felul – mai ales cele care costă mult și pe care, de obicei, nu ți le permiți. Evdient, această îmbuibare duce la un nou colaps digestiv, dar tot nu te înveți minte…

BANI: Noul an nu aduce schimbări majore în plan financiar. Se vor crea câteva ferestre de oportunitate, în primăvară și în toamnă, iar aceste perioade ar fi bine să te prindă cu ceva resurse puse deoparte, ca să te poți dezvolta imediat ce situația devine favorabilă. În octombrie va debuta o nouă perioadă din evoluția ta profesională, care poate aduce venituri mai mari, dar nu imediat și nu în orice condiții. Este important să eviți orice fel de asociere, mai ales cu rudele sau prietenii, în perioada martie-mai.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA 10-16 decembrie 2016: Aventura vă poate colora viaţa, vin mesaje din străinătate. PREVIZIUNI COMPLETE

RAC

DRAGOSTE: Poate fi un an decisiv pentru evoluția unei relații sentimentale. Din februarie vor dispărea și ultimele obstacole, cele mai ciudate dintre ele, pentru care nu ai găsit nici o explicație, oricât ai căutat-o. Din octombrie încolo vei beneficia de un context favorabil pentru a lua decizii pe baza unor sentimente intense, frumoase. Este de așteptat să îți construiești un cuib al tău sau să ți-l amenajezi, pe la sfârșitul primăverii, și în acest context, o decizie legată de relația de cuplu ar veni firesc și ar fi acceptată mai ușor de familia din care provii.

CARIERĂ: Ai în față un an plin, cu multă muncă și eforturi suplimentare, într-un context limitativ, cu un șef autoritar sau cu resurse puține. O perioadă mai dificilă poate fi martie-mai, din cauza unor complicații care vor duce la amânarea sau chiar la anularea eforturilor tale de a face un pas înainte pe plan profesional. Din mai încolo vei avea de înfruntat o altă serie de complicații, de altă natură, legate de munca de zi cu zi. Soluția este să fii foarte atent(ă), să dai dovadă de conștiinciozitate și să respecți legile care reglementează profesia ta.

SĂNĂTATE: Poate fi un an greu de suportat, iar pe acest fond apariția unor probleme este firească. Trebuie să găsești soluții pentru a accepta mai ușor obligațiile profesionale, șieforturile suplimentare care îți sunt cerute, ca să eviți apariția unor reacții sufletești negative, care pot duce la alte probleme, mai grave, de sănătate. În luna mai debutează o perioadă destul de dubioasă în acest domeniu, cu simptome mai puțin obișnuite, unele dintre ele fiind alarme false, altele scoțând la lumină dezechilibre reale, pe care trebuie să le iei în serios și să le cauți remediu.

BANI: Este posibil să devină un an de cheltuieli majore, mai ales din cauza schimbării de domiciliu sau reamenajării pe care le o în plan. Cheltuielile suplimentare vor fi generate și de starea de sănătate, dar și de nevoia de a întreține o anumită imagine în context profesional. Partenerul de cuplu vine doar cu restricții, nu cu venituri suplimentare. Din octombrie încolo se conturează un context diferit, cu bani mai mulți, obținuți de pe urma unei pasiuni pe care nu ai mai avut de multă vreme ocazia să o fructifici. Există și pericolul să-ți dorești obiecte de lux, iar asta te va determina să cheltuiești mai mult decât îți permiți.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro