Horoscop erotic de primăvară pentru fiecare zodie. Cine are probleme, cine pluteşte în iubire

Horoscop erotic de primăvară pentru fiecare zodie în parte. Vrei să știi mai multe despre partenerul sau partenera ta de viață? Astrele vin în ajutorul dumneavoastră.

24 feb. 2017, 07:56
Horoscop erotic de primăvară pentru fiecare zodie. Cine are probleme, cine pluteşte în iubire

Horoscop erotic de primăvară – BERBEC

Bărbat: Bărbatul Berbec vrea să fie liber și responsabil. El va spune că vrea sinceritate completă, dar de multe ori acest lucru este mai mult un truc pentru a obține ceea ce vrea. Adică o cucerire. El vede femeia ca pe o provocare și este dornic să câștige.

Bărbatul Berbec nu vrea să mai audă despre relațiile din trecut. El vrea să fie cel mai bun, singurul mascul perfect. El este impulsiv, dornic și foarte ambițios.

Uneori Berbecul are probleme cu exprimarea sexuală și are nevoie de un partener răbdător cu neliniștile sale din punct de vedere sexual. Cu are nevoie ca partenera să fie spontană pentru a-i menține interesul. Odată ce a câștigat și este conforrtabil într-o relație, partenera va descoperi că în spatele comportamentului agresiv al bărbatului Berbec se ascunde un om sentimental.

Femeie: Femeia Berbec vrea sa fie prima si ea nu are mustrări de a fi independentă. În dragoste, femeile Berbec sunt conflictuale.

Când vine vorba de relatii, ea poate avea probleme, deoarece nu este suficient de răbdătoare pentru a lăsa natura să-și urmeze cursul. Ea nu se va folosi de o lenjerie sexi sau de orice alt truc feminin. Ca și omologul său de sex masculin, ea poate avea probleme cu exprimarea sexuală. Din acest motiv se poate simți vulnerabilă și ea urăște asta. Ea vrea relația perfectă, iar dacă nu o poate găsi, ea este capabilă să fie singură.

Horoscop erotic de primăvară – TAUR

Bărbat: Bărbatul Taur este concentrat foarte mult pe două lucruri: siguranța materială și sexul. El dorește o parteneră credincioasă și pe viață. Problema este că el caută perfecțiunea și farmecul de modă veche, dar el de multe ori se trezește implicat în relații cu femei de alt tip.

Sexual, el este foarte romantic și intens. El are nevoie de expresie regulată a dorințelor sale. El este un muncitor și este foarte hotărât să găsească siguranță pentru el și partenera sa. Taurul are două simțuri extrem de dezvoltate: atingerea și mirosul. Acestea fac parte din plăcerea sa sexuală. În argumente el tinde să câștige cu încăpățânare pură.

Femeia: Femeia Taur are autocontrol, în special pe emoțiile ei. Atunci când are unele intenții mai năstrușnice, ea se va ascunde sau cel puțin va încerca. Partenerul ei poate ști care sunt stările ei, dar numai în cazul în care el acordând o atenție sportită.

Această femeie are o mare nevoie de siguranță materială, dar ea nu va fi atât de deschisă ca să-și exprime dorințele. Îi place, de obicei, să gătească și ea se bucură de cele mai bune lucruri în viață: mătasea, arta si sexul. Ea se va bucura să primească flori și bijuterii în dar.

Ca și omologul său de sex masculin, ea caută perfecțiunea. O tendință distinctă de a fi plictisit cu ea însăși o conduce să caute pe alții. Acest lucru este valabil în situația în care ea nu este fericită în relație.

Horoscop erotic de primăvară – GEMENI

Bărbat: Bărbatul Gemeni este distractiv și de multe ori se comportă ca un copil capricios. El are un mod aparte de a-și alege cuvintele. El se bucură de aventură și nu are nicio problemă dacă provoacă agitație.

Când este într-o relație, el tinde să acopere infidelitățile sale cu povești. Sexual el vrea aventură. El este foarte spontan și adaptabil.

Femeia: Femeia Gemeni este vorbăreață. Ea poate vorbi despre orice. Are nevoie de entuziasm și este foarte energică și copilăroasă. Femeile Gemeni sunt mereu pe picior de plecare, mereu vorbind și mereu în căutarea unui om care poate ține pasul cu ea.

Este foarte cochetă și fermecătoare și poate obține aproape orice bărbat îi stârnește interesul. Pentru că ea nu poate dezvolta o relație profundă, ea se va găsi la un moment dat implicată în multe relații superficiale, pe parcursul vieții sale.

Femeia Gemeni este un prieten de nădejde.

Horoscop erotic de primăvară – RAC

Bărbat: Casa este acolo unde este și inima Racului. Bărbatul Rac se teme de respingere și nu va face o mutare decât atunci când este sigur că femeia este pe aceeași lungime de undă cu el.

Acest bărbat este foarte sensibil, intuitiv și vrea o relație permanentă cu toate capcanele, inclusiv, cel mai adesea, copii. Odată ce face sex cu o parteneră există o așteptare de angajament imediat. El nu se va bucura de dorinta sexuală decât atunci când are încredere în partenera sa. Ceea ce el are nevoie mai mult decât orice este un refugiu, unde poate fi el însuși.

Femeie: Ca și omologul său de sex masculin, intimitatea sexuala implica un angajament. Ea este foarte nerăbdătoare în relații, iar dacă se simte desconsiderată, ea se va trage în cochilia ei și partenerul ei va avea parte de un tratament tăcut.

Ea este foarte intuitivă, posesivă, lipicioasă. Femeia Rac vrea să găsească un om stabil, potent financiar. Ea va fi bucuroasă să stea acasă cu copiii, dar poate deveni plină de resentimente atunci când consideră că are cea mai mare responsabilitate din casă.

Citeşte mai multe pe huff.ro