HOROSCOP: Eşti în impas? Cui îi ceri sfatul, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Te afli intr-o situatie dificila si nu stii la cine sa apelezi? Iata care sunt cele mai de incredere semne zodiacale, carora le poti cere un sfat fara sa-ti fie teama ca te vor trimite in directia gresita!

15 ian. 2014, 08:21
HOROSCOP: Eşti în impas? Cui îi ceri sfatul, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Berbec 

Daca vrei o opinie scurta si la obiect, intreaba un Berbec. Dar adu-ti aminte ca sfaturile lui sunt adesea venite din impuls, nu foarte bine analizate si te vor ajuta sa obtii satisfactie pe termen scurt, insa nu foarte utile pe termen lung. In plus, nu te astepta sa te trateze cu manusi. Daca ai nevoie de o opinie neindulcita, Berbecul este omul potrivit.

HOROSCOP: Taur

Daca vrei un sfat care sa tina cont de traditii, atunci iei legatura cu un Taur. Daca alege sa-si spuna parerea, fii sigura ca a cugetat indelung pe aceasta tema. Un Taur iti va aduce aminte neaparat ca treci si marea cu rabdarea si ca nu e nevoie sa actionezi imediat. Daca vrei un sfat practic, de tipul cum sa ajungi din punctul A in punctul B in cel mai logic mod cu putinta, vei intreba un Taur.

HOROSCOP: Gemeni

Nu te baza prea tare pe sfaturile lor. Sunt jucausi si nu tocmai seriosi. In general sunt deschisi si impartiali, insa pana sa ajungi sa-i faci sa te asculte, mai bine iei o decizie pe cont propriu. Evita sa le ceri sfaturi referitoare la chestiuni emotionale, fiindca s-ar putea sa te ia peste picior.

HOROSCOP: Rac

Un sfat de bun simt, bazat pe valori mostenite de la parinti, vei primi de la nativul Rac. Daca ai nevoie de sfaturi legate de bani, afaceri si familie, cauta-le la un Rac, insa ai in vedere ca se vor limita intotdeauna la ceea ce e corect din punct de vedere moral.

HOROSCOP: Leu 

Se va stradui sa iti ofere cele mai bune sfaturi si se descurca de minune. Ia sfaturile lor cu un gram de sare si nu crede prea multe din exemplele personale pe care ti le ofera. In plus, nu te astepta sa vezi un Leu facand asa cum iti spune tie. Avand in vedere mandria Leului, pot sa stai linistita in ceea ce priveste sfaturile primite, intrucat va da tot ce e mai bun, pentru a nu se face de ras. 

HOROSCOP: Fecioara 

Daca e vorba de un brainstorming, atunci Fecioara este omul potrivit. Va evalua detaliile problemei, chiar si pe cele de care tu probabil uitasei si va fi sincer cu tine. Cu toate acestea, s-ar putea sa nu vada imaginea de ansamblu si sa te ameteasca cu mici chichite. Nu vei pleca de la el cu o solutie concreta, dar vei primi sfaturi demne de luat in seama. 

Citeşte mai mult pe feminis.ro