HOROSCOP EUROPEAN 2015: Previziuni astrale pentru fiecare zodie

În foarte scurt timp vom păși în noul an și este bine să îl terminăm pe cel vechi cu sufletul împăcat, fără să fim certați cu nimeni și fără să avem datorii. Specialiștii în horoscop au făcut deja câteva predinții pentru anul care vine și spun că va unul în care se vor petrece multe schimbări.

RomaniaTV.net
16 dec. 2014, 08:42
HOROSCOP EUROPEAN 2015: Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Datorita conjuncturii astrologice veti avea avea multe suprize placute de la prieteni si cunostinte. Dragoste: Apar cunostinte noi in plan afectiv si relatii de prietenie. De asemenea veti fi astrasi mai mult decat oricand de ocultism si de lucruri secrete.
Aveti un an bun in plan afectiv dar veti fi afectati de diverse barfe si vorbe pe care le veti auzi. Daca sunteti singuri veti gasi o persoana potrivita pentru dumneavoastra – aceasta va va fascina.
Bani: In plan financiar se intrevad oscilatii mari: cand aveti bani îi cheltuiti pe nimicuri iar cand nu aveti bani sunteti deprimati. Un an mediu din acest punct de vedere.
In plan profesional mici dispute datorate caracterului dumneavoastra impulsiv si ranchiunos.
Sanatate: Cu sanatatea veti sta foarte bine si nu veti avea probleme deosebite.

Sfat: Berbecilor li se recomanda mult ametist (cristale mov), haine in culori vii, calatorii in orase mari!

Taur (21 aprilie – 20 mai)

In plan financiar, in primul trimestru al acestui an, nu veti sta prea grozav. Va recomandam sa nu va descurajati si sa faceti economii. Succes in speculatii financiare. In plan profesional vor interveni schimbari, apar decizii de ocuparea unei functii/pozitii mai bune.
Dragoste: In plan sentimental situatia ramane stabila. Calatorii cu partenerul de viata in scop de agrement sau invitatii diverse.
Pentru cei singuri: in a doua jumatet a anului veti fi atrasi in mod irezistibil de o persoana de sex opus.
Sanatate: In planul sanatatii atentie la excesele de orice natura. Va recomandam sa evitati bauturile reci si inghetata. Protejati-va gatul si rinichii.
Atentie la accidente in bucatarie.

Sfat: Cristalul norocos este safirul si acvamarinul; ziua propice actiunii este vineri, iar culoarea care va ajuta este albastru. Calatoriti in locuri linistite, unde va veti regasi!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Astrele va incurca multe planuri si va da batai de cap deosebite in acest an. Dragoste: In plan sentimental aveti sanse sa va indragostiti de o persoana la un drum scurt.
Sunteti dominati in acest plan de confuzii si incertitudini insa din martie, daca va veti asculta inima, veti avea un an plin de pasiune si surprize placute.
Bani: In plan financiar veti fi in continuare o persoana generoasa si altruista. Aveti sanse deosebite de castig, reabilitandu-va spectaculos bugetul.
In plan profesional veti avea un an foarte bun deoarece astrele va vor da inspiratie si initiative bune.
Lasati capriciile si incapatanarea deoparte si veti fi foarte multumiti in final.
Sanatate: In planul sanatatii pot sa apara probleme cu gatul sau cu picioarele. Daca sunteti optimisti veti trece mai usor peste aceste mici probleme inevitabile.

Sfat: Purtati cristale verzi in acest an, si mai ales smarald; actionati in ziua de miercuri, pentru un plus de noroc, si purtati culori argintii, atunci cand aveti de intreprins ceva important.

Rac (21 iunie – 20 iulie)

Dragoste In acest an apar schimbari neasteptate pe toate planurile, dar mai ales in cel sentimental. Pentru persoanele singure, vor avea o viata conjugala independenta sau realizarea brusca a unui mariaj. Va veti bucura de protectia divina, bunatate, generozitate.
Bani: Luna august va va aduce multi bani in prima parte si pierderi in a doua jumatate a lunii. Pierdeti niste bani dati la un prieten.
Dupa 20 octombrie ocoliti speculatiile caci norocul nu este de partea dumneavoastra.
In plan profesional se intrevad probleme cu un imprumut pentru afacerea dumneavoastra. Tensiuni cu sefii pentru bani. Sanse mari daca sunteti prudenti si discreti.
Sanatate: Sanatatea nu va da batai de cap, deoarece sunteti protejati de astre.

Sfat: Purtati mult argint cu malachit, pentru a avea parte de mult noroc in plan financiar! Imbracati-va in culori pastel, care sa va defineasca sensibilitatea! Calatoriti in destinatii aflate in preajma unei ape!

Citeşte continuarea pe a1.ro.