Horoscop: „Fată de casă” sau „rebelă”. Vezi cum te preferă, în funcţie de zodia lui

Deseori, noi femeile ne întrebăm cum suntem privite de bărbaţi, şi nu de puţine ori percepţia lor asupra noastră nu a fost chiar cea dorită. Dacă unii dintre ei preferă o "fată de casă", alţii sunt în căutarea unei "rebele", care să le ofere cele mai intense senzaţii.

RomaniaTV.net
12 feb. 2014, 09:44
Horoscop: „Fată de casă” sau „rebelă”. Vezi cum te preferă, în funcţie de zodia lui

Insa, un lucru este sigur, fiecare barbat isi va dori, in cele din urma, o „fata de casa”. Pentru a-ti fi mult mai usor sa-ti dai seama cum te prefera iubitul tau, este important sa tii cont si de caracteristicile zodiei sale.

Asadar, astrele iti vin in ajutor, pentru ca tu sa afli cum te prefera iubitul tau, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul Berbec poate sa para, la prima vedere, ca este atras de femeile rebele, care stiu ce vor de la un barbat si care-i pot oferi experiente de neuitat. Insa, tine cont ca el este obisnuit sa aiba totul „ca la mama acasa”, asa ca nu mare sa-ti fie mirarea atunci cand te va compara cu ea, sau te va supune la cateva „probe”, pentru a vedea daca esti demna de a avea un viitor cu el.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce vor femeile, în funcţie de zodie. Învaţă să le cucereşti

Taur

Barbatul Taur nu pune mare pret pe calitatile tale de „fata de casa”, pentru el este suficient sa stii sa gatesti, pentru ca este un adevarat gurmand. Daca te iubeste si adora sexul cu tine, in mod sigur nu va trebui sa-ti faci griji in privinta modului in care el si-ar dori sa fii. Trebuie doar sa fii atenta cand sa fii rebela, si cand sa fii serioasa.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni adora sa-si petreaca timpul cu prietenii, sa comunice, sa mearga la petreceri si sa se distreze. Asadar, in mod sigur isi va dori langa el o femeie care sa aiba simtul umorului dezvoltate si sa fie mereu pusa pe distractie. Conceptul de „fata de casa” nu este foarte bine cunoscut de el.

HOROSCOP: Cum arată partenerul sau partenera perfectă pentru tine, în funcţie de zodie

Rac

Barbatul Rac este mai timid de fel, si iti vei da seama destul de greu daca te place sau nu. La inceput, acesta isi va dori ca tu sa initiezi discutiile si sa ai mai mult curaj, insa nu trebuie sa te transformi intr-o adevarata „rebela”, pentru ca il vei face sa se indeparteze de tine si sa-si puna tot felul de intrebari cu privire la trecutul tau amoros. El isi doreste o fata de casa, insa nu trebuie sa fie ceva exagerat.

Restul horoscopului pe Ele.ro.