Horoscop: Fata rea sau cuminte? Ce spune zodiacul despre fanteziile tale ascunse

Cât de cuminte eşti? Depinde mult de zodia în care te-ai născut. Unele femei sunt mai înclinate spre o viaţă nebunatică, plină de acţiune şi fără prea multe regrete vizavi de ceea ce fac. Altele, în schimb, îşi calculează atent fiecare pas.

RomaniaTV.net
15 iul. 2016, 08:17
Horoscop: Fata rea sau cuminte? Ce spune zodiacul despre fanteziile tale ascunse

Berbec

Esti impulsiva si te lasa usor prada dorintelor de moment. Orice iti trece prin cap esti dispusa sa si incerci. Nu te deranjeaza nici macar daca altii considera acel lucru mult prea pervers. Spui mereu ce vrei si nu ai nici o retinere in a vorbi despre sex.

Taur

Esti destul de cuminte in dormitor. Chiar daca ai unele fantezii perverse, nu prea indraznesti sa le si pui in practica. Preferi sexul romantic, pasional si te temi sa abordezi carari mai putin batatorite. Totusi, sunt momente in care te lasi dusa de val si experimentezi si lucruri noi.

Citeşte şi  Horoscop: Trei zodii de femei care ştiu cum să atingă un bărbat ca să-l înnebunească

Gemeni

Cuminte si perversa. Asta esti si te mandresti cu astfel de etichete. Evident, cele doua laturi se manifesta separat, fiindca azi esti romantica si maine, salbatica. Partenerul are senzatia ca traieste o relatie dubla cu tine, insa aici e tot farmecul, caci nu se va plictisi niciodata.

Rac

Te numeri printre fetele cuminti ale zodiacului. Asta nu inseamna ca nu stii sa satisfaci un barbat, insa preferi sexul romantic si linistit, eventual la lumina lumanarii, in timp ce ascultati muzica in surdina. Nu prea iti trec prin cap lucruri perverse.

Citeşte mai mult pe ele.ro