Horoscop februarie 2015: Probleme pentru Berbec şi Rac

Află ce îţi rezervă astrele pentru luna februarie în dragoste, carieră, sănătate şi nu numai.

23 ian. 2015, 10:32
Horoscop februarie 2015: Probleme pentru Berbec şi Rac

Horoscop februarie 2015 Berbec

Luna februarie vine pentru nativii nascuti sub acest semn zodiacal cu griji. Pe plan profesional ar putea sa apara ceva probleme, insa cu rabdare si tact vei reusi sa le depasesti fara prea multe batai de cap. Ti-ai facut cam multe asteptari in ceea ce priveste o promovare sau o marire de salariu si vei constata ca mai ai de asteptat din acest punct de vedere.

Incearca sa ramai optimista si nu te arata dezamagita de micile inconveniente – cu cat le dai mai multa importanta, cu atat vor capata o amploare mai mare. Asculta-ti intuitia mai mult decat asculti de cei dragi.

Citeşte şi Horoscop: Luna Nouă în Vărsător. Descoperă cum te afectează

Si pe plan personal lucrurile sunt putin instabile in februarie, in sa daca reusesti sa rezolvi problemele te asteapta o recompensa de zile mari. Tine minte ca nu intotdeauna calea cea mai simpla este si cea corecta.

Horoscop februarie 2015 Taur

Luna februarie vine cu o oportunitate pe care Taurul nu o va mai intalni curand. Asadar, profita de ea din plin pentru a nu avea regrete tardive.

Sectorul financiar nu ii va cauza probleme nativului nascut sub acest semn zodiacal. Daca ai insa propria ta afacere ar fi un moment oportun pentru o rebrand-uire.

Pe plan sentimental lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Asadar, va trebui sa iei o hotarare care va avea repercursiuni serioase pe termen lung. Alege cu inima si nu te teme sa spui nu. Nu trebuie sa iei decizii sub presiunea momentului.

Citeşte şi Numele voastre arată dacă vă potriviţi. VERIFICĂ AICI COMPATIBILITATEA

Horoscop februarie 2015 Gemeni

Luna februarie vine pentru nativii nascuti in aceasta zodie cu o veste buna si una proasta. In timp ce pe un plan iti merge extrem de bine, pe altul lucrurile nu stau deloc asa.

In ceea ce priveste sectorul financiar, Gemenii vor inregistra castiguri mari in luna februarie, in special daca au o afacere. Totusi, trebuie sa fii foarte atent la activitatea pe care o desfasoara concurenta intrucat s-ar putea sa te saboteze.

Află care sunt zilele norocoase din 2015, în funcţie de zodia ta

Pe plan sentimental s-ar putea sa apara ceva probleme. In cazul in care vrei sa faci o schimbare majora in relatia de cuplu, ai grija cum pui problema pentru a nu pune pe fuga partenerul. Daca jumatatea ta nu este tocmai in cea mai buna perioada a vietii, trebuie sa o sustii si sa ii demonstrezi ca o intelegi.

Horoscop februarie 2015 Rac

Persoanele din zodia Rac vor avea relatii complicate cu lumea in februarie 2015. Este foarte probabil ca multe persoane sa aiba o perceptie larga care la va permite sa isi depaseasca adversarii cu cateva miscari anticipate dinainte. In acelasi timp, relatiile cu cei apropiati si chiar cu rudele mai indepartate vor fi rezolvate. Cu alte cuvinte, sfera emotiilor si sentimentelor va exploda cu un nou spectru de emotii, in special pozitive.

Sfera afacerilor si antreprenoriatelor nu le va aduce Racilor anumite oportunitati speciale in februarie 2015. Este cel mai probabil ca Racii sa fie nevoiti sa incerce din greu sa isi mentina statutul. Asa ca se vor concentra pe sarcinile curente. Sfatul este sa nu incerce sa isi mentina atentia pe toate lucrurile, pentru ca va fi greu. Racii vor avea in special multe probleme, apoi le vor imparti in grupuri si vor lua cateva decizii in functie de importanta lor. In orice caz, aceste probleme nu se vor petrece pe termen nedefinit, iar acesti nativi nu vor trebui sa astepte la nesfarsit. Spre mijlocul lunii februarie vor intra direct in „branza” si vor stapani aceasta situatie, care ar putea sa scoata la iveala probleme reale.

In termeni de relatii personale, aici Racii vor putea sa faca tot ceea ce isi doresc. Practic toate dorintele lor vor deveni realitate in cel mai scurt timp, doar daca aceste dorinte nu intra in conflict cu ale altora. Mai mult, prezenta Racilor nu va fi mereu recunoscuta pentru realizarile lor, asa ca din acest punct de vedere se poate spune ca februarie 2015 va fi un paradis, o oaza personala in viata Racilor. Relatia cu iubitul tau va fi armonioasa pe cat este posibil si in orice situatie veti gasi o hotarare care sa va satisfaca pe amandoi.

Horoscop februarie 2015 Leu

Pentru zodia Leului, februarie 2015 va fi o perioada a schimbarilor. Nu schimbari fundamentale, dar acestea inca le vor influenta vietile reprezentantilor acestui semn. Se poate spune ca luna asta, Leii vor vedea toate lucrurile mergand dupa bunul lor plac. Unele eforturi tot vor fi necesare.

Sfera afacerilor si finantelor va fi cel mai probabil influentata de planetele mai agresive. Daca Leii au propria afacere, atunci pot sta calmi si vor obtine noi contracte si vor face o modernizare totala. Nu au niciun risc, singurul lucru la care trebuie sa fie atenti este atunci cand isi aleg personalul, care trebuie sa fie conform dorintelor lor. Insa Leii trebuie sa isi aminteasca faptul ca abilitatile profesionale nu sunt singurul criteriu dupa care ar trebui sa aleaga oamenii care vor lucra pentru ei.

In sfera relatiilor personale, astrele isi vor concentra negativitatea in februarie 2015. Asa ca Leii mai bine vor incerca sa evite situatiile conflictuale. In relatia cu iubitul tau, vei fi nevoita sa inveti ceva nou, poate va fi un hobby brusc sau original de care jumatatea ta s-a atasat. Insa nu te grabi sa tragi concluzii, chiar daca toate acestea sunt lucruri care nu iti plac. Analizeaza situatia, cantareste parerile pro si contra. Poate esti prea partinitoare si ai o gandire ingusta. Gandeste-te la asta, apoi ia decizia finala.

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.