Horoscop februarie 2020. Zodiile care au noroc la bani, dragoste sau carieră în această lună

Luna februarie aduce pentru fiecare zodie în parte beneficii,  fie că este în plan sentimental, în carieră sau pe cel financiar. Vezi mai jos fiecare zodie, în ce categorie se încadrează.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 15:41
Horoscop februarie 2020. Zodiile care au noroc la bani, dragoste sau carieră în această lună

Zodiile norocoase în dragoste

Berbec

Februarie este luna iubirii pentru Berbeci, iar Venus le oferă o atmosferă romantică pe care nu au mai avut-o de multă vreme. Gemenii singuri tânjesc după o aventură și o vor găsi la momentul potrivit. Cei care sunt deja implicați în relații, vor încerca să facă o schimbare și vor redescoperi pasiunea.

Leu

Mijlocul lunii februarie este dominat de Luna plină din Leu, un moment astral potrivit pentru cei care vor să trăiască iubirea la cote maxime. Acum sunt amplificate emoțiile și sentimentele profunde, dar apare și nevoia de aventură, ceea ce îi face pe Lei irezistibili pentru sexul opus.

Vărsător

Tranzitul lui Venus prin semnul Vărsătorului este de bun augur pentru nativele din această zodie care au pierdut dragostea sau care vor să reaprindă pasiunea în cuplu. În februarie, vor avea ocazia să revitalizeze relația intimă sau să găsească un partener mult mai potrivit.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Ultima lună de iarnă este o perioadă bună pentru Gemeni să faca economii și să facă afaceri care vor avea profit în viitor. Vor avea ocazia să colaboreze cu oameni care știu să plătească bine un serviciu de calitate. Au șanse mari să găsească noi surse de bani în această lună.

Scorpion

Este posibil ca luna februarie să fie mai agitată și mai obositoare pentru nativii Scorpioni. Vor trece prin situații neplăcute în cuplu și vor avea câteva probleme urgente în familie. Dar vestea bună este că vor primi bani frumoși și vor reuși să scape de griji mult mai repede.

Capricorn

În luna februarie, în special în prima jumătate a lunii, nativii Capricorni vor reuși să facă economii și să se orienteze către un domeniu mai bun din punct de vedere financiar. Mulți dintre ei vor avea șansa să își schimbe locul de muncă pentru bani mai mulți.

Zodiile norocoase în carieră

Taur

Venus și Marte pregătesc o perioadă dinamică pentru Tauri și evenimente care îi vor oblige să reacționeze. Pot avansa, pot urca în ierarhia profesională și pot ajunge pe poziții de conducere, dacă știu să speculeze ocaziile ivite. Evenimentele sociale vor fi în favoarea lor.

Balanță

Venus le ajută pe Balanțe să atragă atenția asupra lor, în februarie, și să fie mai creative la locul de muncă. În preajma Lunii pline din data de 9 februarie, vor reuși să promoveze produsele sau serviciile la care lucrează și să obțină, poate, o avansare. Mai mic sau mai mare, sigur vor repurta un succes luna aceasta.

Pești

Februarie este o lună dinamică, plină de oportunități și profitabilă în ceea ce privește relațiile profesionale. Informațiile care vin de la colegii de breaslă sunt foarte importante și vor fi de ajutor pentru nativii Pești ambițioși să facă un progres. Cariera vine pe primul loc în luna februarie.

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Nu va fi o lună ușoară pentru nativii Raci. Cei mai mulți nativi vor avea de a face cu evenimente imprevizibile, cu consecințe dramatice uneori. Va fi o adevărată furtună în viața celor care au deja probleme în relația intimă. Iar ceilalți e posibil să aibă pierderi financiare.

Fecioară

Februarie nu este luna cea mai bună a nativilor Fecioare. Nimic nu le merge așa cum și-ar dori pentru că apar cheltuieli neprevăzute, iar Fecioarele nu se descurcă niciodată prea bine în situații neprevăzute. Dar cele care au mai mulți bani puși deoparte se vor descurca bine.

Săgetător

Nativii Săgetători vor fi preocupați din cauza banilor care le cam scapă printre degete. Nu vor avea șansa să facă economii în februarie. Când se așteaptă mai puțin, apar cheltuieli și obligații de familie costisitoare. Ar fi bine să se ferească de credite la bănci, pentru că nu vor scăpa ușor de ele.

 

Sursă: Libertatea.ro