Horoscop februarie. Cea mai NOROCOASĂ zodie din luna februarie! Nimic nu le stă în cale

Cei care sunt născuţi în zodia Capricorn sau cu ascendentul în Capricorn vor fi de-a dreptul favorizaţi de astre, întrucât avem acolo o aglomerare de planete importante.

26 ian. 2022, 12:33
Horoscop februarie. Cea mai NOROCOASĂ zodie din luna februarie! Nimic nu le stă în cale

Horoscop februarie. Luna se anunţă o lună mai liniştită, deşi are destul de multe aspecte. Există însă o zodie pentru care toate drumurile se vor deschide în această perioadă, iar nativii care au ascendentul în acest semn nu vor face excepţie. Iată despre cine este vorba:

Cei care sunt născuţi în zodia Capricorn sau cu ascendentul în Capricorn vor fi de-a dreptul favorizaţi de astre, întrucât avem acolo o aglomerare de planete importante. Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta – cel puţin în primele două săptămâni – pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto.

Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care pierde mulţi bani în perioada următoare
Mercur – gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar e nicio problemă.

Venus – care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! Minunată! Extraordinară! Şi dacă nu se întâmplă şi ceva bun în viaţa voastră în februarie, e doar vina voastră. Că se pot întâmpla lucruri, viaţa de zi cu zi, se întâmplă. Nu avem ce să facem. Dar cu atât de multe planete în casa I la voi, nu aveţi cum să staţi degeaba. Faceţi sport, schimbaţi-vă garderoba, învăţaţi ceva, ieşiţi în faţă. Trebuie să fiţi foarte curajoşi, foarte întreprinzători.

Horoscop februarie 2022. Cele mai norocoase zile din lună pentru fiecare zodie

Horoscop februarie. Venus vă tranzitează semnul până pe 6 martie. Ce înseamnă asta? O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi destul de clasici, de tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar cu Venus – şi faptul că va retrograda – dintr-o dată vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, să arătaţi altfel, vreţi altceva. Şi folosiţi perioada până în martie, bucuraţi-vă de voi. Vorba aceea, ‘iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit’. Aveţi tot timpul la dispoziţie până în martie să învăţaţi să vă iubiţi. O dată partea fizică, dar şi partea interioară, spune Daniela Simulescu.

Şi ştiţi ce mai zice Venus în tranzit în casa I? Să nu mai ieşiţi cu persoane care nu vă plac doar de frica de a rămâne singuri. Venus vă ajută să fiţi selectivi şi să căutaţi persoanele potrivite. O să dureze, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea.

Deci, cu Venus în semnul vostru o să fiţi mai atractivi, o să atrageţi mai multe persoane decât v-aţi aşteptat, o să aveţi magnetism, o să aveţi carismă şi o să vă placă lucrul acesta, dar pentru asta trebuie să faceţi ceva conştient, să vă arătaţi lumii. O să vă placă să mergeţi la evenimente, să fiţi văzuţi. Minunat e Venus aici!

Iar, când va retrograda, s-ar putea să vă aducă multe revelaţii legate de propria persoană.

Marte în Capricorn
Marte intră în semnul vostru, face aspecte minunate: se întâlneşte cu Venus.

Ce ar trebui să faceţi voi? Orice vreţi! Marte vă împinge, vă mişcă. Dar vă rog atât: multă mişcare! Că aduce furie.

Furie, agresivitate, ciocniri de orgolii mari. Dacă până acum aţi stat puţin retraşi, acum o să vreţi să vă băgaţi în toate cele din jurul vostru, să luaţi decizii, să fiţi voi şeful suprem în absolut orice. Doar că, dacă nu îl potoliţi puţin pe Marte şi nu îl ajutaţi să se consume şi altfel, o să vă certaţi cu oamenii din jur şi vouă nu prea vă plac conflictele. Voi credeţi că dacă luaţi o decizie, nu trebuie să mai comenteze nimeni, că Marte în Capricorn asta face.

Deci, multă mişcare, multă iniţiativă, mult curaj şi decizii. Aveţi nevoie de multe decizii sau să scăpaţi de anumite angoase, anxietăţi şi să vă implicaţi în proiecte în care altă dată nu v-aţi fi implicat.

De la grădiniţă până la pensie, Marte în semnul vostru vă scoate în faţă şi vă agită. Şi chiar dacă luaţi o decizie şi oamenii din jur sunt nemulţumiţi, voi aveţi încredere în decizia pe care aţi luat-o şi o să le spuneţi „lasă, că eu ştiu ce am făcut”.

Dar hai, folosiţi-l pe Marte! Este o perioadă uimitoare, mai ales că Marte nu face aspecte neplăcute. Mult curaj până pe 6 martie, din toate punctele de vedere.


loading...
Partenerii noștri