Horoscop: Filmul tău de dragoste în funcţie de zodie

Dacă am fi întruchipaţi în filme de dragoste, ce pelicule ne-ar reprezenta cel mai bine personalităţile? Astrologia vine cu un răspuns la aceasta întrebare! Se pare că, în funcţie de semnul zodiacal sub care ne-am născut, avem o anumită personalitate romantică. Eşti curioasă să afli care sunt acele filme de dragoste potrivite personalităţii tale? Află în rândurile de mai jos!

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 13:26
Horoscop: Filmul tău de dragoste în funcţie de zodie

Berbec – The Tourist (2010)

Unui Berbec ii place aventura, lucru care se reflecta si in viata amoroasa. Nu este de mirare ca i se potriveste o poveste de dragoste cu nabadai, una cu obstacole pe care Berbecul adora sa le depaseasca, pentru ca dragostea sa castige la final. Daca esti nascuta sub semnul Berbecului, ti se potrivesc acele filme de dragoste hibrid, un amestec de romanta, actiune si comedie.

„The Tourist” (Turistul), cu Johnny Deep si Angelina Jolie in rolurile principale, este povestea care ti se potriveste cel mai bine. Actiunea se invarte in jurul lui Frank Tupelo (Johnny Deep), un turist american, profesor de matematica, care viziteaza Italia pentru a-si vindeca inima ranita. Elise (Angelina Jolie) ii apare in cale in mod intentionat si ii schimba viata.

Citeşte şi  Horoscop: Cum îşi manifestă zodiile tristetea

Taur – Titanic (1997)

Taurul este cunoscut pentru puterea sa emotionala si curajoasa. Sunt loiali pana la sfarsit, indiferent de piedicile care le apar in cale, si nu renunta asa usor la persoana iubita. Daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal, filmul de dragoste care iti reprezinta cu cea mai mare acuratete caracterul iubitor si viteaz este „Titanic”.

Binecunoscutul film de dragoste, aparut in anul 1997, o capodopera a regizorului James Cameron, ii aduce in prim-plan pe Rose (Kate Winslet) si Jack (Leonardo DiCaprio), doi tineri care provin din clase sociale diferite si care se indragostesc la bordul vasului RMS Titanic. Povestea lor de dragoste are un puternic impact emotional, iar Cameron speculeaza foarte bine pierderea omeneasca, esentiala pentru finalul monumental al peliculei.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii care îţi intră cu bocancii-n suflet

Gemeni – Silver Linings Playbook (2012)

Daca esti nascuta sub semnul Gemenilor, esti experta in dragoste, fie ca esti sau nu constienta de acest lucru. Iubesti pur si simplu ideea de a iubi, insa, pe de alta parte, nu te grabesti sa iti intemeiezi o familie. Esti incredibil de pretentioasa, dar asta nu te face pasibila la aventuri extraconjugale. 

Dimpotriva, esti una dintre cele mai fidele zodii! Sunt cateva filme de dragoste care se potrivesc spiritului tau rebel si iubitor, in special comediile romantice, pentru ca exact asa esti si tu: amuzanta si mereu joviala. Practic, esti ca o gura de aer proaspat in mijlocul haosului si oricine sta langa tine se molipseste de zambetul tau.

Noi am ales „Silver Linings Playbook”, o poveste care arata ca viata nu merge intotdeauna asa cum ne planuim. Pat Solanto (Bradley Cooper) a pierdut tot – casa, slujba, casnicia – si se gaseste acum in situatia de a locui cu parintii sai, dupa opt luni petrecute intr-un spital pentru boli mintale. Pat este determinat sa isi recastige trecutul si lupta pentru sotia sa, incercand sa isi pastreze optimismul. In toata aceasta cursa, o cunoaste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o fata misterioasa care are propriile probleme personale. Lucrurile incep sa se complice…

Citeşte şi  Horoscop: Le scoţi din minţi dacă le faci asta. De ce se înfurie zodiile

Rac – Pride and Prejudice (2005)

Un Rac este incredibil de intuitiv si extrem de sensibil, insa cauta stabilitate. Au un exterior dur, insa in interior este o cu totul alta poveste. Unui Rac ii place sa faca pasi mici intr-o relatie, considerand acest lucru un mecanism de aparare. Inainte de a se indragosti, un Rac trebuie sa se asigure ca partenerul sau este de incredere si ii merita inima.

Citeşte continuarea pe divahair.ro