Horoscop floral: Ce floare te reprezintă în funcţie de zodie

Fiecare zodie este reprezentată în astrologie de o floare. Simbolurile fiecărei flori se îmbină perfect cu trăsăturile fiecărei zodii. Află ce floare eşti în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
07 mart. 2016, 13:20
Horoscop floral: Ce floare te reprezintă în funcţie de zodie

Berbec – Caprifoi

Ambitiosi, determinati si puternici, Berbecii au ca floare corespondenta caprifoiul. Aceasta planta cataratoare ajunge sa atinga cele mai inalte culmi de-a lungul vietii sale, crescand asemanator vitei de vie. Desi pare rezistenta prin aspectul impunator, la fel ca un nativ Berbec, caprifoiul este sensibil in fata factorilor de mediu si se poate ofili usor, fara grija celor din jur.

Taur – Mac

Taurii iubesc lucrurile frumoase ale vietii si adora sa le impartaseasca si cu ceilalti. Cei nascuti in zodia Taurului sunt reprezentati de macul rosu, o floare rafinata, eleganta, care infloreste frumos doar in medii confortabile si curate.

Citeşte şi  Horoscop INDIAN: Previziuni pentru primăvara 2016

Gemeni – Levantica

Ingeniosi si creativi, Gemenii sunt mereu in centrul atentiei si domina orice incapere, odata ce incep sa vorbeasca si sa isi arate inteligenta nativa. Iata de ce levantica este corespondentul lor floral, o planta superb colorata si parfumata puternic, care prin aroma sa coplesitoare, reuseste sa emane calm si liniste in jur.

Rac – Acanthus

Racii sunt precum florile de Acanthus, gingase si sensibile, care nu infloresc la capacitate maxima cand cresc izolat. Nativii guvernati de simbolul acestor flori sunt empatici, intuitivi si atenti cu cei din jurul lor. La fel ca cei nascuti in semnul Racului, florile de Acanthus sunt influentate in crestere de pozitia Lunii.

Citeşte continuarea pe acasă.ro