HOROSCOP: Fobia poate fi învinsă! Află ce trebuie să faci în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi avem temeri, însă trebuie să învăţăm cum să ne controlăm emoţiile sau poate chiar să scăpăm definitiv de ele. Află ce trebuie să faci!

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 09:47
HOROSCOP: Fobia poate fi învinsă! Află ce trebuie să faci în funcţie de zodie

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cea mai mare frică a ta este să îţi pierzi libertatea, profesională sau sentimentală.

Îţi fug destul de des prin cap gânduri precum o relaţie în care iubitul te controlează la tot pasul, spre exemplu. Încearcă să îţi păstrezi demnitatea, să ai propriul set de reguli şi de dorinţe, şi să renunţi la a mai face compromisuri atât de multe.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ţi-e frică de schimbări radicale, ţi-e frică de necunoscut şi de imprevizibil.

Încearcă să laşi misterul să îşi facă loc în viaţa ta, nu vei putea niciodată să le ştii pe toate, şi poate nici nu ar mai fi atât de palpitant. Bucură-te de lucrurile mici care apar la tot pasul!

Varsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ţi-e teamă de întuneric, dar şi de captivitate.

Nu suporţi gândul că cineva ar putea să te oblige să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti, dar nici pe acela de a fi părăsită de toată lumea. Încearcă să priveşti altfel persoanele din jurul tău şi să îţi sudezi relaţiile la care ţii cel mai mult.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Fobia ta cea mai mare este prefăcătoria.

Ţi-e teamă că o să descoperi că persoanele pe care le iubeşti nu sunt aşa cum ţi le imaginei şi că vei fi dezamăgită. Pentru a aduce liniştea în viaţa ta, înconjoară-te de oameni puţini, dar de calitate.

Citeşte mai mult pe eva.ro.