Horoscop: Frumoasa şi Bestia zodiacului, iubirea lor nu cunoaşte limite

Puține cupluri se pot lăuda cu faptul că iubirea lor nu cunoaște niciun fel de limită. Trebuie să recunoaștem toți, chiar dacă nu ne convine, că sentimentele adevărate nu țin cont de frumusețe ori de bani. În tot horoscopul există o singură pereche de îndrăgostiți pentru care aspectul fizic nu contează. Conexiunea lor este atât de specială pentru că ei se privesc cu ochii sufletului.

RomaniaTV.net
27 oct. 2016, 08:54
Horoscop: Frumoasa şi Bestia zodiacului, iubirea lor nu cunoaşte limite

Deși știm că dragostea nu ar trebui să țină cont de frumusețe, cu toate acestea ne alegem deseori partenerii după aspectul lor fizic. Doar cei care se iubesc cu adevărat reușesc să treacă peste astfel de bariere. Compatibilitatea dintre ei este una cu totul specială, ceea ce îi face pe cei din jurul lor să creadă în puterea dragostei.

Citeşte şi  Horoscop: Ce calităţi şi defecte ai în horoscopul indian

Ești curioasă să afli cine sunt Frumoasa și Bestia din horoscop? Ei bine, acest cuplul este format din femeia Săgetător, cea mai atrăgătoare dintre native, și bărbatul Vărsător, reprezentant cu care astrele nu au fost prea darnice la capitolul aspect fizic.

Nimeni din jur nu înțelege cum de există între acești nativi o poveste de dragoste atât de pură și de frumoasă. Unii admiră legătura sentimentală puternică de care se bucură acești parteneri, în timp ce alții îi invidiază ori îi privesc cu dispreț sau amuzament. Dar ei nu țin cont de opiniile lor, ci se preocupă de relația lor.

Citeşte continuarea pe divahair.ro