Horoscop Gemeni 2017: Previziuni astrologice generale pentru întreg anul

Specialiştii în astrologie au început deja să descopere primele caracteristici ale anului viitor, în funcţie de zodii. Citeşte şi tu primele previziuni ale zodiei tale!

RomaniaTV.net
17 oct. 2016, 12:00
Horoscop Gemeni 2017: Previziuni astrologice generale pentru întreg anul

HOROSCOP: În 2017, viața Gemenilor pare să se învârtă în jurul relațiilor, care tind să se tensioneze în prima jumătate a anului, și/sau în jurul copiilor, dacă este cazul.

Poate că nu reușești să te decizi dacă acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un copil. Sau poate că apariția neașteptată a unui copil te obligă să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să-ți reconfigurezi complet imaginea despre viitor.

În 2017, prietenii te pot lua prin surprindere, nu neapărat în mod plăcut. Se poate chiar să ai impresia că îți pun bețe în roate în loc să te sprijine. Dar cel mai probabil este că ei nu reușeșsc să înțeleagă de ce ții morțiș să îți dai viața peste cap.

În plus, s-ar putea să constați că anumite grupuri sociale, profesionale, comitete sau organizații din care faci parte nu te mai reprezintă, sau că anumite proiecte de viitor trebuie schimbate în mod radical.

În acest context, în 2017 se recomandă deosebită atenție la modul în care îți gestionezi resursele, mai ales dacă o parte din ele provin din bugete comune. Altfel, riști să te trezești în plin haos existențial.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru, despre capcanele destinului din toamna aceasta. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta

Cu Neptun în casa a X-a a Gemenilor (casa carierei și a statutului social), idealismul care te mână de câțiva ani încoace te cam îndepărtează de realism. Prin urmare, punctele de vedere ale celor din jur și sfaturile pe care ți le oferă s-ar putea dovedi valoroase pentru tine.

Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, în casa a IV-a (casa familiei, a rădăcinilor fizice și psihice), poate fi o bună ocazie pentru a analiza modul în care concepțiile despre lume și viață dobândite de-acasă îți afectează acum evoluția profesională. (Mercur va traversa retrograd casa a IV-a în perioada 13-30 august 2017, de unde va forma o opoziție cu Neptun.)

În plan profesional, situația Gemenilor se mai înviorează după 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa muncii și a sănătății Gemenilor. Iar cum Jupiter guvenează casa parteneriatelor Gemenilor, este posibil să obții sprijinul partenerului de viață pentru a te dezvolta profesional, sau să găsești pe cineva dornic să te ajute să îți reorganizezi munca.

Starea de sănătate a Gemenilor se poate și ea îmbunătăți după 10 octombrie 2017. Ai putea chiar să îți reintri în formă, adoptând un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată.

Sursa: eastrolog.ro