Horoscop: Greşeala care îţi răpeşte fericirea, în funcţie de zodie

Fiecare nativ este bântuit de un gând care îl frământă sistematic, iar astrele îţi arată ce ar trebui să schimbi dacă vrei să fii fericit.

30 iun. 2016, 09:19
Horoscop: Greşeala care îţi răpeşte fericirea, în funcţie de zodie

Berbec

În adâncul sufletului, Berbecului îi displac conflictele şi urăşte ca oamenii să dispară din viaţa lui din cauza unor certuri absolut stupide. Dă senzaţia că se bucură că a câştigat, chiar dacă asta înseamnă că tu vei dispărea din peisaj, însă în realitate regretă că s-a ţinut tare pe poziţie şi ar da orice ca să te întorci.

Taur

Acestui nativ îi este teamă că va fi dat uitării şi că nu contează prea mult în viaţa celor dragi lui. Astfel, Taurul se întreabă mereu dacă există cineva care dă doi bani pe prezenţa lui pe această lume.

Gemeni

Încearcă din răsputeri să se integreze şi să fie pe placul tuturor, pentru că preferă mai degrabă să se dea peste cap şi să se schimbe decât să rămână singur. Teama de singurătate este cea care nu îi lasă pe Gemeni să fie fericiţi.

Rac

Acest nativ încearcă să pară mereu fericit şi mulţumit, pentru că are senzaţia că dacă îi lasă pe ceilalţi să vadă că uneori are şi pase mai proaste, îi dezamăgeşte profund. Încercând din răsputeri să îi scutească pe cei din jur de povara grijilor în ceea ce-l priveşte, Racul nu va fi niciodată fericit.

Citeşte mai mult pe feminis.ro