Horoscop ianuarie 2017. Previziuni generale

Anul începe pentru unele zodii în glorie, pentru altele în agonie curată.

RomaniaTV.net
19 dec. 2016, 11:05
Horoscop ianuarie 2017. Previziuni generale

BERBEC – Luna este excelenta pentru negocieri, pentru provocari din punct de vedere profesional. Apare si o idila de neuitat. Vei avea parte de multe surprize mai ales daca ne uitam cu atentie la Casa Iubirii.

TAUR – Problema in cazul tau (si in cazul celorlalte doua zodii de pamant) este ca te entuziasmezi foarte repede, inainte sa vezi daca bucuria ta este consolidata de ceva sau nu. Asadar, ntuziasmul simtit in aceasta luna ascunde ceva neplacut.

Citeşte şi  Horoscop: Zile norocoase de sărbători în funcţie de zodie

GEMENI – Atentie foarte mare la excesele culinare de la final de luna. Nu doar cu sanatate vor fi probleme. Inceputul lunii va fi marcat de cateva discutii aprinse cu partenerul de viata.

RAC – Esti una din cele mai avantajate zodii din punct de vedere financiar. Se poate spune ca ploua cu bani toata luna. In ce priveste familia, cei dragi vor avea nevoie acuta de tine. Vei fi in mijlocul lor in multe situatii pe care ai dorit sa le eviti. Anul 2017 va insemna o desprindere de dependenta emotionala de familie. Cu toate astea, nu vei putea sa rupi legaturile nocive din prima.

Citeşte continuarea pe Revista Teo