HOROSCOP: Iată care sunt cele mai sexy zodii

HOROSCOP. Fiecare dintre noi deţine un anumit grad de sex-appeal. Nu există o reţetă general valabilă, pur şi simplu unii oameni sunt incredibil de sexy. Iată care sunt cele mai sexy zodii.

27 feb. 2014, 18:58
HOROSCOP: Iată care sunt cele mai sexy zodii

HOROSCOP Berbec. Guvernată de planeta Marte, nativul din Berbec este pasional şi asta îl face extrem de irezistibil. Am putea să spunem să Berbecul este sexy, dar într-un mod temperat – e distractiv, independent, cu un caracter competitiv, pasional. Îi place foarte mult să filtreze, are limba ascuţită şi e mereu entuziasmat.

HOROSCOP Taur. Cel născut în Taur este condus de senzuala planetă Venus, de aceea este conectat foarte profund la instinctele propriului corp, ceea ce îl poate ajuta să-şi dezvolte un sex-appeal puternic. Apoi, nativul din Taur e sexy când e puternic şi în acelaşi timp vulnerabil. Când ştie ce vrea se transformă într-o personalitate extrem de sexy. Cu toate astea, acestui semn astral parcă îi lipseşte încă ceva ca să poată fi în top-ul celor mai sexy zodii.

Citeşte şi Apă, foc, pământ sau aer? Unde să-ţi cauţi sufletul pereche, în funcţie de elementul care-ţi defineşte zodia

HOROSCOP Gemeni. Schimbător şi capricios, nativul din Gemeni e mereu o enigmă, creând în jurul său un adevărat mister. Nu e de mirare că Marylin Monroe sau Angelina Jolie s-au născut sub acest semn astral. Sexualitatea Gemenilor stă în viclenia lor, în misterul pe care îl emană, în puterea de a manipula. Ei sunt sexy pentru că reprezintă, în primul rând, o provocare mentală.

HOROSCOP Rac. Nativul din Rac este sexy, dar într-un mod subtil. Sexualitatea lui provine dintr-o combinaţie reuşită între mister şi rezistenţă. Sensibil, visător, uşor de rănit, Racul ascunde sub această carapace o personalitate exuberantă. Sinele său sexy se dezvoltă mai ales noaptea, în medii naturale. Femeile Rac sunt mame foarte sexy…

HOROSCOP Leu. Plin de vervă şi culoare, nativul din Leu este considerat de unii astrologii ca fiind foarte sexy. Instinctele Leului îl poziţionează în primii trei cei mai provocatori nativii ai horoscopului. Leu este sexy şi atrăgător, mai ales când îţi explorează personalitatea în faţa celorlalţi.

Citeşte mai mult pe one.ro

Citeşte şi Cum cucereşti inima lui, compatibilitate şi ce să nu-i faci, în funcţie de zodie