Apă, foc, pământ sau aer? Unde să-ţi cauţi sufletul pereche, în funcţie de elementul care-ţi defineşte zodia

Fiecare semn zodiacal care sub incidenţa unuia dintre cele patru elemente: foc, pământ, aer şi apă. Aceste elemente guvernează anumite activităţi, modul în care nativul zodiei acţionează.

RomaniaTV.net
18 feb. 2014, 08:06
Apă, foc, pământ sau aer? Unde să-ţi cauţi sufletul pereche, în funcţie de elementul care-ţi defineşte zodia

In timp ce focul este asociat cu activitatile sportive, cu competitia in general si cu aptitudinile ce tin de actiune, pamantul este definitoriu pentru firile care iubesc natura si pentru oamenii cu capacitati creative. Aer este strans legat de activitatile intelectuale si de cercetare, in timp ce apa este asociata cu firile artistice si spirituale.
 
Elementul definitoriu al fiecarei zodii:
 
Berbec – foc, Taur – pamant, Gemeni – aer, Rac – apa, Leu – foc, Fecioara – pamant, Balanta – aer, Scorpion – apa, Sagetator – foc, Capricorn – pamant, Varsator – aer, Pesti – apa.
 
Pe plan sentimental, elementul definitoriu al zodiei influenteaza compatibilitatea intre zodii si predefineste modul in care nativul unui semn zodiacal se va intelege cu nativul unei alte zodii. Din acest motiv, cand vine vorba de partenerul de viata, de aceea persoana considerata suflet-pereche, conteaza mult care este elementul tau definitoriu.

Citeşte şi Cum este influenţată compatibilitatea în cuplu de numele partenerilor

Persoanele nascut in zodiile de foc (Berbec, Leu si Sagetator) sunt entuziaste, energice si volubile, dar pot fi adesea agitate si necesita factori care sa-i ajute sa-si elibereze nelinistile, sa-i calmeze.

Din acest motiv Berbecii, Leii si Sagetatorii isi gasesc sufletele-pereche in circumstante in care sunt foarte activi, spre exemplu in sala de fitness. Oamenii din zodiile de foc sunt puternic competitive, avand sanse mari sa-si gaseasca viitorii parteneri de viata la evenimente sportive sau la orice alt fel de evenimente care implica un concurs. Zodiile de foc sunt si impulsive si ar trebui sa-si caute sufletele-pereche in locuri in care oamenii pot sa se exprime liber, fara teama de reprimare. Pe de alta parte, ar trebui sa stea departe de tot ceea ce implica o atmosfera conventionala.
 
Taurul, Fecioara si Capricornul sunt zodii de pamant, senzuale, stabile, dar si practice. Din acest motiv, nativii acestor zodii de pamant se orienteaza, de regula, catre hobby-uri practice, precum gastronomia, gradinarit, tamplaria sau olaritul.

Persoanele din zodiile de foc care-si cauta sufletele-pereche ar trebui sa trebui sa se orienteze catre oameni similari lor, eventual luand cursuri pentru a-si perfectiona pasiunea pe care o au si unde pot cunoaste persoane cu pasiuni similare. Pe de alta parte, zodiile de pamant adora sa natura, motiv pentru care si inscrierea intr-un club montan poate fi o optiune buna pentru a cunoaste persoana cu aceleasi inclinatii.

Continuarea pe Lyla.ro.