Horoscop: Iată ce ţi-au pregătit astrele pentru toamna acestui an

Zodia este cea care dictează care sunt acele "bagaje" de care te poţi lipsi. Află ce obiceiuri trebuie să laşi în urmă pentru a avea parte de succes pe toate planurile pentru tot restul anului!

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 13:48
Horoscop: Iată ce ţi-au pregătit astrele pentru toamna acestui an

BERBEC

Berbecii îşi ies din fire frecvent din cauza emoţiilor pe care le ţin în frâu până când o picătură oarecare umple paharul. Pentru a avea parte de fericire şi relaţii excelente cu cei din jur, Berbecii trebuie să lase în urmă impulsivitatea şi să înveţe că au numai de câştigat dacă acţionează calm şi îşi exprimă nemulţumirile pe moment, nu atunci când frustrările capătă deja proporţii astronomice.

Horoscop: Acestea sunt cele 4 cupluri ale zodiacului care încing dormitorul

TAUR

Taurii pot fi foarte încăpăţânaţi uneori, dar au tendinţa să fie şi egoişti. Pentru a avea succesul pe care şi-l doresc, dar şi pentru a fi fericiţi, aceştia trebuie să înveţe să asculte şi să împartă. Uneori e vital să laşi de la tine pentru a obţine ce îţi doreşti.

Horoscop: Ce model de unghii ţi se potriveşte în funcţie de zodie

GEMENI

Nativii din zodia Gemeni au tendinţa să bârfească pe toată lumea, chiar şi pe cei mai apropiaţi prieteni. Gemenii vor fi cu adevărat fericiţi atunci când vor învăţa să îşi ţină gura în momentele cheie. De asemenea, de mare ajutor le-ar fi şi să accepte oamenii aşa cum sunt, şi cu bune, dar şi cu rele.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.