Horoscop: Iată ce ţi-au rezervat astrele pentru luna august

HOROSCOP: Nativa din Săgetător trebuie să aibă multă răbdare în această perioadă şi să nu muncească fiind presată de ideea de a câştiga cât mai mulţi bani.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 11:43
Horoscop: Iată ce ţi-au rezervat astrele pentru luna august

Leu

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine din punct de vedere sentimental, însă nu este cazul să faci o tragedie din asta. Este foarte important să nu îi comunici absolut toate nemulţumirile iubitului, altfel vei fi destul de cicălitoare pentru acesta.

De cele mai multe ori, discuţiile voastre aprinse au la bază nimicuri de care veţi râde mai târziu. Se recomandă prundenţă la vorbe, dar şi la fapte.Luna aceasta vei avea parte de o agitaţie totală pe plan financiar. Când câştigi bine, când pierzi tot, aşa că imprevizibilul este la tot pasul. Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât ar trebui şi uneori te vei trezi cu probleme serioase în faţă cărora nu le mai poţi face faţă. Ascultă de sfatul celor în care ai încredere deplină!

Este foarte important să nu exagerezi cu nimic în această perioadă, mai ales dacă eşti plecată în concediu. Dacă poţi rezista tentaţiilor culinare, cu siguranţă în această lună vei fi plină de energie şi voie bună. Probleme grave de sănătate cu siguranţă nu vei avea, însă asta nu înseamnă că aşa va fi întotdeauna.

HOROSCOP: Topul zodiilor pentru care merită să sacrifici totul

Fecioară

Eşti destul de nemulţumită în general, însă luna aceasta pare că exagerezi cu cicălitul. Relaţia în care eşti angajată nu te mai satisface, însă nici nu eşti capabilă să iei o decizie tranşantă. Îţi faci singură viaţa un calvar, şi acelaşi lucru se întâmplă şi cu partenerul tău.

Începând cu cea de-a doua parte a lunii însă, vei vedea o îmbunătăţire simţitoare fără ca tu să faci ceva în această privinţă. Trebuie să acorzi o atenţie deosebită situaţiei tale financiare în această perioadă, altfel rişti să produci goluri care nu se pot umple aşa uşor. Ai şanse de a te dezvolta profesional, dar asta nu înseamă că şi câştigurile vor fi mai mari, aşa că nu îţi pune baza pe ceva care nu este concret!

Te ţii bine luna aceasta şi nu pare ca sănătatea să îţi creeze neplăceri. Veştile bune şi succesul de care te bucuri te umplu cu siguranţă de energie, însă uneori vei avea şi momente de extenuare. Nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu ai un somn liniştit, canicula este de vină şi nu poţi face nimic mai bun decât să găseşti remedii naturiste pentru odihnă şi relaxare.

Horoscop: Ce fel de persoană eşti, în funcţie de zodie

Balanţă

Viaţa ta sentimentală va traversa o perioadă destul de neobişnuită, iar schimbările amoroase vor fi la ordinea zilei. E posibil ca astăzi să te simţi atrasă de cineva de care mâine să nu mai vrei să auzi. Te gândeşti mai mult la aparenţe şi faci în aşa fel încât să ieşi mândră din orice situaţie.

Spre finalul lunii te mai linişteşti şi realizezi ce este mai important în viaţă. În această perioadă vei primi veşti bune pe plan financiar, banii par că se vor înmulţi simţitor. Cu toate acestea, nici acum nu vei fi mulţumită de stadiul în care ai ajuns, iar în goana după avere rişti să pierzi tot ce ai agonisit cu atât chin.

Citeşte continuarea pe eva.ro.