Horoscop: Iată cine sunt adepţii fanteziilor sexuale în funcţie de zodie

Sexualitatea implică şi un grad (mai mare sau mai mic) de perversitate care poate fi o înclinaţie spre un anumit fel de plăcere ... considerată de mulţi anomalie sexuală, de unii extravaganţă trupească necesară. Bineînţeles că nu toţi ne putem numi perverşi, nu toţi avem acest instinct sexual nativ şi bineînţeles că unele zodii te înzestrează sau nu cu o astfel de trăsătură.

RomaniaTV.net
28 aug. 2015, 09:03
Horoscop: Iată cine sunt adepţii fanteziilor sexuale  în funcţie de zodie

Berbec

Semnul prim al zodicului, Berbecul iubeşte adrenalina chiar şi atunci când patul este locul unde o găseşte, dar asta nu îl face neapărat un pervers cu acte în regulă.

Pasional, nativul zodiei Berbec are imaginaţia bogată şi preferă sexul pur în schimbul unei partide romantice, ceea ce îi şi rezervă un loc în multe top-uri ale zodiilor perverse.

Totuşi, Berbecul are doar nişte tendinţe spre perversitate, fanteziile sale fiind realiste şi, în plus, refuzând acea depravare specifică perverşilor.

HOROSCOP: Topul celor mai seducătoare femei, în funcţie de zodie

Taur

Atras de experinţele senzuale, Taurul îşi doreşte satisfacţia supremă în relaţiile fizice.

Nu, un născut sub semnul astral Taur nu este un pervers în pat, cum nu este nici în viaţa de zi cu zi. Este doar liber şi fără inhibiţii!

HOROSCOP: Bărbaţii şi preludiul, în funcţie de zodie

Gemeni

Un boom de emoţii, un vrăjitor al jocului erotic, semnul astral Gemeni se mişcă cu energie debordandă în orice domeniu de activitate.

Iubeşte sexul oral, chicotelile şi acordă o atenţie sporită mâinilor, dar nu se numără printre perverşii zodiacului.

Horoscop: Zodiile care învârt bărbaţii pe degete

Rac

Cei născuţi sub semnul zdiacal Rac pot fi caracterizaţi de numeroase ciudăţenii, mai puţin de perversitate sexuală.

Li s-a dus numele de sensibili fără seamă, exploatează mai mult latura emoţională a unei partide de sex şi se deschid sexual doar în faţa celor care reuşesc să le câştige încredere, dar şi reuşesc să-i deţină întru-totul.

Au fetişuri nevinovate legate de sâni, piele, contactul dintre corpuri, roluri sexuale care să îi ajute să trăiască sentimentul de ireal, poveste.

Citeşte continuarea pe one.ro.