Horoscop: Iată locul unde îţi vei găsi sufletul pereche în funcţie de zodie

Foarte multă lume spune că relaţiile amoroase şi longevitatea lor depinde foarte mult de zodii, astrologii afirmând că elementul definitoriul al zodiei arată cu cine poţi forma un cuplu.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 10:13
Horoscop: Iată locul unde îţi vei găsi sufletul pereche în funcţie de zodie

Zodiile de foc: Berbec, Leu si Sagetator

Persoanele nascute sub aceste semne zodiacale sunt entuziaste si energice, avand nevoie de factori care sa-i calmeze. Din aceasta cauza, Berbecii, Leii si Sagetatorii isi pot gasi jumatatea in salile de fitness sau la evenimentele sportive.

Citeşte şi  Horoscop: Ele sunt cele două zodii care atunci când se unesc au lumea la picioare

Zodiile de aer: Gemeni, Balanta si Varsator

Acesti nativi au inclinatii intelectuale si analitice puternice si ar trebui sa-si caute partenerii in cadrul unor dezbateri. Gemenii, Balantele si Varsatorii isi pot gasi sufletul pereche intr-o librarie sau biblioteca.

Citeşte şi  Horoscop: Ele sunt cele 4 zodii de femei cu care e greu să te înţelegi

 Zodiile de apa: Rac, Scorpion si Pesti

Firi creative, intuitive si spirituale, aceste zodii isi vor alege un partener care adora arta, indiferent de forma ei. Ei isi pot gasi jumatatea la cursurile de dans, in muzee, la teatru, la film sau la concert. Mai mult decat atat, Racii, Scorpionii si Pestii isi pot alege si un partener care face parte dintr-o organizatie care militeaza pentru binele unui grup social sau care lupta impotriva unor nedreptati.

Citeşte continuarea pe studenţie.ro