HOROSCOP. In ce zodie s-a nascut relatia ta?

HOROSCOP. Astrologii sunt de parere ca pentru orice relatie este foarte importanta perioada in care cele doua persoane s-au cunoscut. In functie de acea perioada, scrie ele.ro, relatia se afla sub guvernarea unui anumit semn zodiacal.

RomaniaTV.net
06 sept. 2014, 10:19
HOROSCOP. In ce zodie s-a nascut relatia ta?

HOROSCOP. Pentru a descoperi in ce zodie se afla relatia ta este necesar sa stii cu aproximatie data in care v-ati cunoscut.

Afla in ce zodie s-a nascut relatia ta:

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Relatia este una extrem de puternica, partenerii sunt independenti si pun foarte mult accent pe incredere.

Avantaje: Impreuna puteti rezolva foarte multe lucruri, faceti totul cu un anumit scop si va bazati pe increderea reciproca. Va incurajati reciproc si va plac discutiile marunte. Impreuna alcatuiti o echipa foarte buna. Nimic nu poate sta in calea voastra. Atractia sexuala este foarte puternica.

Dezavantaje: Uneori aveti tendinta sa fiti egoisti si rareori doriti sa faceti anumite compromisuri, ceea ce va va afecta relatia pe termen lung.

Intalnirea ideala: O excursie pe munte.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Relatia este una pozitiva, ancorata in realitate, in care partenerii se bucura de tot ceea ce le ofera viata, chiar daca este vorba de lucruri minore.

Avantaje: Punctele cheie ale relatiei sunt loialitatea si devotamentul. Puneti foarte mult accent pe pasiune si pe lucrurile frumoase. Senzualitatea predomina in fata placerilor sexuale. Preferati sa va petreceti serile inconjurati de mirosul uleiurilor esentiale sau al diferitelor lumanari parfumate.

Dezavantaje: Obisnuiti sa cheltuiti foarte multi bani pe tot felul de obiecte valoroase pentru a va rasfata reciproc. Va este dificil sa acceptati schimbarile si de multe ori sunteti incapatanati.

Intalnirea ideala: O sedinta la spa urmata de o cina copioasa, insotita de un vin scump.

Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Relatia este una destul de complicata, partenerii se lupta pentru a castiga independenta si se simt constransi de anumite sentimente.

Avantaje: Sunteti destul de deschisi, joviali, carismatici, va place sa flirtati si va place sa petreceti foarte mult timp impreuna. Va atrag discutiile inteligente si va place sa abordati tot felul de subiecte. Nu va temeti sa puneti in practica anumite fantezii erotice.

Dezavantaje: Prea multa vorbarie si prea putine fapte. De multe ori aveti tendinta sa treceti foarte usor cu vederea peste asteptarile celuilalt.

Intalnirea ideala: Intr-o biblioteca, printre rafturile incarcate de carti.

Rac: 21 iunie – 22 iulie

Relatia este foarte deschisa, partenerii au o sensibilitate crescuta, sunt atenti la detalii si nu se feresc sa-si exprime gandurile.

Avantaje: Va place sa va petreceti majoritatea timpului in casa, sa va implicati in tot felul de activitati interactive si sa faceti diverse amenajari in casa. Va exprimati cu usurinta sentimentele si va place sa faceti tot felul de lucruri frumoase unul pentru celalalt. Copiii sunt foarte importanti pentru voi.

Dezavantaje: Aveti grija sa nu petreceti prea mult timp in casa pentru ca riscati sa va fie afectata viata sociala. Adesea va atasati de diferite lucruri care va aduc aminte de trecut.

Intalnirea ideala: Sa gatiti ceva impreuna.

Leu: 23 iulie – 22 august

Relatia este una destul de egoista, partenerii au tendinta sa se contrazica pe tot felul de teme sau sa incerce sa demonstreze anumite lucruri.

Avantaje: Creativitatea si imaginatia sunt punctele forte ale relatiei. Va place sa va exprimati sentimentele si sunteti destul de generosi in privinta anumitor lucruri. Nu ezitati sa puneti in practica tot felul de fantezii sexuale insa de cele mai multe ori se duce o lupta de dominare intre voi.

Dezavantaje: Prea multa iubire de sine poate dauna relatiei. Dorinta de a iesi in evidenta este la fel de puternica pentru amandoi. Incercati sa faceti cateva compromisuri.

Intalnirea ideala: Cina la un restaurant select urmata de o noapte pasionala la un hotel de lux.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Relatia este una destul de sensibila, partenerii dau dovada de mult romantism si le place sa poarte conversatii lungi, abordand tot felul de subiecte.

Avantaje: Puteti realiza foarte multe lucruri impreuna, aveti un simt al raspunderii foarte mare si cheltuiti cu rost. Va preocupa starea de sanatate si va place sa fiti mereu informati despre tot ce este nou pe piata. Nu va place rutina, tocmai de aceea veti incerca mereu lucruri noi.

Dezavantaje: Aveti asteptari mult prea mari si tocmai de aceea riscati sa aveti parte de dezamagiri pe masura.

Intalnirea ideala: Intr-un mall sau la un targ de produse organice.

Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie

Relatia este una destul de echilibrata, partenerii au sarcini bine stabilite iar increderea reciproca este cheia prosperitatii.

Avantaje: Va considerati egali si faceti totul impreuna, nu inainte de a analiza fiecare detaliu in parte. Cautati sa va implicati in acele activitati care va aduc avantaje. Va plac discutiile marunte. Micile flirturi fac din relatia voastra o adevarata experienta.

Dezavantaje: Aveti tendinta sa va faceti foarte multe planuri si sa vorbiti despre foarte multe lucruri, insa nu veti reusi mereu sa puneti totul in aplicare.

Intalnirea ideala: Sa mergeti la o piesa de teatru sau sa vizitati o galerie de arta.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Relatia este ghidata de sentimente, partenerii adora sa flirteze sau sa puna in practica tot felul de jocuri sexuale, menite sa le condimenteze viata amoroasa.

Avantaje: Sunteti deschisi unul fata de celalalt, nu exista secrete intre voi. Doriti sa experimentati cat mai multe lucruri impreuna si nu va este teama sa vorbiti despre tot ceea ce va trece prin gand. Loialitatea si angajamentul sunt punctele forte ale relatiei. Impreuna experimentati cele mai misterioase fantezii.

Dezavantaje: Obsesivitatea excesiva sau controlul comportamental va poate afecta relatia. Conflictele de interes pot prezenta, de asemenea, o problema pntru relatia voastra.

Intalnirea ideala: Un weekend la un curs de initiere teoretica si practica in misterele alchimiei tantrice.

Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Relatia este una dominata de putere si independenta. Partenerii se inteleg reciproc si doresc sa se implice in tot felul de activitati care sa le aduca numeroase castiguri materiale si financiare.

Avantaje: Reusiti sa realizati foarte multe lucruri impreuna, nu va este teama sa experimentati lucruri noi sau sa porniti intr-o calatorie in jurul lumii. Va plac activitatile culturale. Erotismul este punctul forte al relatiei voastre.

Dezavantaje: Aveti tendinta sa va axati prea mult asupra viitorului si uitati de micile amanunte care tin de prezent. Va place sa aveti dreptate si sa demonstrati acest lucru.

Intalnirea ideala: O calatorie intr-o destinatie exotica sau intr-o tara unde va puteti familiariza cu diverse obiceiuri stravechi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Relatia este una pasionala, partenerii sunt destul de posesivi si imaturi cand vine vorba despre libertatea personala.

Avantaje: Impreuna veti munci din greu sa obtineti tot felul de castiguri materiale sau financiare sau sa atingeti un anumit nivel profesional si social. Nimic nu poate sta in calea voastra. Va place sa experimentati cat mai multe lucruri atunci cand vine vorba de viata sexuala.

Dezavantaje: Teama de necunoscut poate reprezinta o bariera pentru viata voastra privata, de multe ori aveti tendinta sa urmati anumite reguli cu strictete.

Intalnirea ideala: Un eveniment in cadrul caruia sa vi se aprecieze meritele.

Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie

Relatia este una matura, increderea si sinceritatea sunt elementele principale care ajuta la mentinerea echilibrului.

Avantaje: Desi formati un cuplu cu totul si cu totul aparte, va pastrati identitatea individuala, fara a permite ca principiile care va guverneaza relatia sa va afecteze pe plan individual. Aveti o viata sexuala intensa si va place sa o condimentati cu tot felul de experiente inedite.

Dezavantaje: Aveti grija la ce anume experimentati de-a lungul relatiei, riscati sa ajungeti la concluzia ca nimic nu mai este normal.

Intalnirea ideala: Orice activitate care va permite sa reflectati asupra unor subiecte controversate.

Pesti: 19 februarie – 20 martie

Relatia este una sensibila, dominata de intuitie, in care partenerii sunt obligati sa fie atenti chiar si la cele mai mici detalii.

Avantaje: Va place sa inlaturati orice urma de indoiala si va bazati pe increderea reciproca. Intre voi nu exista limite sau interdictii. Credeti in spiritualitate si va concentrati asupra tuturor detaliilor din viata voastra. Viata sexuala este foarte importanta pentru voi.

Dezavantaje: De multe ori aveti tendinta sa uitati de acele aspecte importante ale vietii sau sa fiti prea captivati unul de celalalt.

Intalnirea ideala: La un curs de yoga.