Horoscop indian: Descoperă ce fel de animal eşti şi cum reacţionezi la provocările vieţii în funcţie de zodie

HOROSCOP: Zodiacul Nativ American sau Zodiacul Indian îţi spune ce animal eşti şi cum reacţionezi la provocările vieţii.

RomaniaTV.net
22 oct. 2015, 12:35
Horoscop indian: Descoperă ce fel de animal eşti şi cum reacţionezi la provocările vieţii în funcţie de zodie

Vidra (20 ianuarie – 19 februarie)

Vidra este ciudată şi neobişnuită. Uneori, este destul de greu să îţi dai seama de modul în care acţionează. Aceasta are moduri unice de a privi lucrurile şi, prin urmare, de multe ori are probleme când trebuie să rezolve anumite probleme. Vidra este curajoasă, onestă şi simpatică.

Lup (20 februarie – 19 martie)

Lupul este misterios, pasional şi uneori emotiv. Acesta înţelege anumite lucruri aşa cum nimeni altcineva nu o poate face. Lupii sunt ascultători şi buni observatori, dar de multe ori rămân o enigmă pentru cei din jur.

HOROSCOP CHINEZESC 2016, Anul Maimuţei: Va fi un an bun pentru tine?

Şoim (20 martie – 19 aprilie)

Şoimul este un lider înnăscut. De regulă, cei din jur privesc şoimul ca pe ceva măreţ şi de neatins. De multe ori, şoimul poate fi intolerant şi nerăbdător, dar fără doar şi poate te poţi baza pe el atunci când ai probleme.

Castor (20 aprilie – 20 mai)

Castorul este inginerul Zodiacului Nativ American. Aceştia creează strategii şi au întotdeauna planuri măreţe de realizat. Fiind înţelepţi, la ei găseşti întotdeauna o vorbă bună, care să îţi fie de folos. Se întâmplă, de asemenea, ca un castor să fie posesiv şi nervos.

Citeşte continuarea pe feminis.ro