Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit trăsăturile de caracter ale fiecărei zodii în horoscopul indian, dar şi compatibilităţile dintre zodii. Acest horoscop dezvăluie mai multe detalii despre personalitatea și viitorul unui nativ.

30 oct. 2021, 08:10
Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare

Dacă, potrivit horoscopului indian, Taurii își pot schimba cursul vieții, Leii sunt foarte determinaţi să lase în urma lor lucruri de valoare. Iată, mai jos, previziunile numerologului Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC – echivalent în Vultur. Precum această pasăre, trebuie să ai încredere în tine, doar aşa vei putea funcţiona fără ajutorul celor din jur. Trebuie să fii moderat și temperat pentru a fi autonom în final. Ești pasional, curajos, graţios și puțin arogant. Semnul Vulturului se împacă bine cu Bufnița și Somonul.

Citeste si HOROSCOP NOIEMBRIE 2021. Ele sunt cele mai norocoase zodii ale lunii!

HOROSCOP TAUR – echivalent în Castor. Nativii născuţi în semnul Castorului sunt muncitori, rigizi, exigenţi, dar şi perseverenţi. Una dintre trăsăturile cele mai evidente ale acestor nativi este şarmul. Nu renunţă până nu îşi transformă visele în realitate. Au capacitatea de a-şi schimba cursul vieţii. Se împacă bine cu Ciocănitoarea, Ursul și Gâsca.

HOROSCOP GEMENI – echivalent în Cerb. Aşa după cum îl ştim, cerbul este maiestuos. Aceşti nativi sunt foarte longevivi și vanitoși. Sociabili, introvetiți și puși pe harță, sensibili, schimbători, superficiali și agitați. Cerbul dezvoltă cele mai bune relaţii cu Corbul și Vidra.

HOROSCOP RAC – echivalent în Ciocănitoare. Nativii din acest semn sunt ataşaţi de familie şi de pământul pe care s-au născut, sunt tradiţionalişti, iubesc trecutul, dar, totodată, le place să aducă elemente de nou mediului în care vieţuiesc. Sunt sensibili, emotivi, protectori, romantici, gurmanzi. Se înțeleg bine cu nativii născuţi în semnele Șarpelui, Castorului, Lupului.

Citeste si Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!

HOROSCOP LEU – echivalent în Somon. Nativii născuţi sub semnul Somonului sunt curajoşi şi se sacrifică pentru copiii lor. Pentru că se tem că ar putea pleca din această lume fără să lase nimic în urma lor, aceşti nativi sunt foarte motivaţi. Adesea, luptă contra curentului. Sunt creativi, mândri, pasionali, lacomi și foarte exigenţi cu ei înşişi. Cel mai bine se înţeleg cu nativi născuţi în semnul Bufniței și al Vulturului.

HOROSCOP FECIOARĂ – echivalent în Urs. Potrivit horoscopului indian, aceşti nativi sunt înţelepţi, pragmatici, inteligenți, dar şi geloși şi posesivi. Devin irascibili atunci când descoperă minciunile. Cea mai mare compatibilitate o au cu nativii din semnul Castorului și al Gâştii.

Restul zodiilor, pe www.antena3.ro