Horoscop inedit: Topul celor mai rele soacre în funcţie de zodie

Într-adevăr, soacra îți poate face viața un calvar sau te poate ajuta și înțelege, mai ceva ca o mamă. În cazul în care vă știți a fi în prima tabără, poate vă doriți uneori ca cineva să vă fi avertizat înainte de a face acest pas și de a vă căsători cu un “băiat al mamei”. Acum însă, una dintre cele mai cunoscute metode de a determina ce fel de soacră îți dorești, este cu ajutorul zodiei oferite de YVE.ro.

RomaniaTV.net
05 mai 2015, 09:53
Horoscop inedit: Topul celor mai rele soacre în funcţie de zodie

Taur

Chiar dacă nu sunt caracterizate de încăpățânare, ele sunt foarte curioase. Întotdeauna vor ști ce se întâmpla în familia copilului său și nu va vrea decât să fie și ea prezenta ori de câte ori se va lua câte o decizie importantă. Nu-și va anunța mereu vizitele, îi plac “surprizele”, prilej de a-și bagă nasul și mai mult în problemele familiale. De la ea vor porni certurile între tine și soțul tău, deoarece aveți păreri diferite și credeți că soțului i-a venit timpul să se maturizeze și să nu mai aibă nevoie de “mămica”.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile cele mai lăudăroase. Află dacă te numeri printre ele

Scorpion

Chiar dacă alegerea îi aparține pe deplin copilului dumneavoastră și ați avut până acum încredere în el că a luat exact cele mai bune decizii, acum nu sunteți de aceeași părere. Nu o veți accepta niciodată pe noră, considerând că nu va fi nici în 100 ani bună pentru el.  

Citeste tot articolul pe YVE.ro.