Horoscop iulie 2023 Cristina Demetrescu. Zodiile care au puşculiţa plină şi cardul disponibil şi pentru nota de plată a prietenilor

Luna iulie 2023 se anunță a fi cu mult noroc la bani pentru trei zodii: Rac, Leu și Balanță. Nativii acestor zodii sunt favorizați de astre și obțin ceea ce își propun. Atmosfera din luna Racului este propice reflecției, așa că astrologul Cristina Demetrecu vă îndeamnă să vă gândiți bine înainte de a lua o decizie. Iată ce spune horoscopul pentru cei trei nativi.

27 iun. 2023, 14:13
Horoscop iulie 2023 Cristina Demetrescu. Zodiile care au puşculiţa plină şi cardul disponibil şi pentru nota de plată a prietenilor

Horoscop iulie 2023 Cristina Demetrescu. Trei zodii sunt favorizate de astre în luna iulie 2023, susține astrologul Cristina Demetrescu. Sectorul banilor și al finanțelor este vizat, însă sunteți sfătuiți să nu vă aruncați cu capul înainte când luați o decizie. Totul trebuie cântărit de mai multe ori până să faceți o investiție sau să achiziționați ceva scump.

Horoscop iulie 2023 de Cristina Demetrescu pentru zodia Rac: “Sunt favorizați în plan profesional”

Racii sunt favorizați în plan profesional. Trebuie să se deschidă mai mult. Au terminat o perioadă de schimbare în viața lor. Multe persoane din zodia Rac simt o senzație de blocaj.

Apare o perioadă în care trebuie să învețe să se îndrepte către noi orizonturi. Pot cere ajutorul unor persoane care le pot promova munca, susține astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru prima jumătate din iulie 2023. Pentru cine s-au poziţionat bine planetele
Horoscop iulie 2023 de Cristina Demetrescu pentru zodia Leu: “Trebuie să își calculeze atent investițiile”
Leii au probleme care pot decurge din relațiile conjugale. Cei care sunt căsătoriți, cei care se află în parteneriate, cei au de împărțit bani, fac investiții sau se gândesc la carieră. Să nu se hazardeze. De multe ori Leul exagerează. Trebuie să își calculeze banii și investițiile, să nu se arunce, a precizat Cristina Demetrescu.

Horoscop iulie de Cristina Demetrescu pentru zodia Balanță
Balanțele vor avea o perioadă bună din punct de vedere relațional, conjugal, financiar. Balanța poate se căsătorește în următoarea perioadă. Este vorba și despre anumite parteneriate, dar atenție, după data de 12 iulie, karma intră în zodia Balanță. În perioada asta se pune accentul pe partener, pe o căsătorie. Balanța este o zodie guvernată de Venus în perioada menționată.

Cea mai norocoasă zodie. Se îmbogățește peste noapte și se bucură de un val de oportunități extraordinare

Balanțele au asumări de responsabilitate la locul de muncă. Și, de asemenea, Balanța trebuie să acorde timp sănătății, sportului și să pună un echilibru în ceea ce face.

Este o zodie extremistă, ba muncește prea mult, ba face alte lucruri prea mult, a spus astrologul Cristina Demetrescu în cadrul podcastului “Vin de-o poveste”, realizat de Radu Țibulcă.