HOROSCOP IUNIE 2017 Minerva: Cei singuri vor avea multe ocazi de a-şi întâlni jumătatea. Previziuni complete

Luna iunie vine pentru multi nativi cu multe provocări. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.    

02 iun. 2017, 03:35
HOROSCOP IUNIE 2017 Minerva: Cei singuri vor avea multe ocazi de a-şi întâlni jumătatea. Previziuni complete

BERBEC – Odată cu romantismul afişat în prima săptămână din iunie veţi încerca o altă reţetă şi asta numai pentru a vă răsfăţa partenerul de viaţă sau iubita/ul.

TAUR – Vor avea parte de iubire şi de sex cum îşi doresc, către sfârşitul lunii iunie. Cei care sunt singuri vor întâlni pe cineva on-line sau cu sprijinul cuiva din familiei. 

GEMENI – Cei singuri vor avea multe ocazi de a-și întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!) și mai repede decât se gândesc, relația să evolueze de maniera unei viitoare căsătorii. 

RAC – Există pentru acești nativi o lecție de viață ascunsă în fiecare cotlon din jurul lor, nu trebuie decât să vadă. Aceasta este regula de care trebuie să țină cont în iunie.

LEU – Mintea lor uimitoare chiar va face minuni şi le poate schimba viaţa pentru totdeauna, chiar dacă din a doua parte a lunii, romantismul le va coboră un văl peste ochi şi le va înceţoşa mintea. 

FECIOARĂ – Niciodată nu este prea târziu ca să îndrepţi lucrurile. În a doua parte a lunii, cariera lor va înflori şi va lua avânt! Dacă se organizează vreun concurs cu siguranţă vor primi titlul de ce mai bine organizat angajat. 

BALANȚĂ – În a doua parte a lunii trăiți un sentiment de abandon şi de dor de ducă astfel că s-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile sau măcar într-un city-brake. Citește articolul întreg aici.