Horoscop iunie 2023, cu Pavel Globa. Zodia răsfăţată de astre în prima lună de vară, primeşte totul pe tavă

Horoscop pentru iunie 2023 pentru toate semnele zodiacului de la reputatul astrolog Pavel Globa. Cine are noroc de bani, cine de dragoste, cine ghinion în toate.

28 mai 2023, 14:38
Horoscop iunie 2023, cu Pavel Globa. Zodia răsfăţată de astre în prima lună de vară, primeşte totul pe tavă

Astrologul rus Pavel Globa a facut o prognoza pentru iunie 2023 pentru toate semnele zodiacului.

Horoscop Pavel Globa iunie 2023 Berbec
Pregateste-te pentru dificultati. Iti stabilesti obiective provocatoare. Vei fi insotit de probleme in diferite domenii ale vietii. Fii atent la ceea ce se intampla. Nu te juca cu sentimentele altora.

Taurul
In aceasta luna, trebuie sa dai dovada de calitati de lider. Nu trebuie sa iei intotdeauna in considerare doar interesele tale. Asculta-i pe cei din jurul tau.

Horoscop IUNIE 2023. O luna ciudata cu trei retrograde si nu numai! 

Gemeni

Energia ta nu este inca la un nivel inalt. Odihneste-te mai mult, fa sport. Evitati stresul si supraincarcarea. Iesiti numai cu oameni draguti.

Rac
Puteti planifica cele mai importante si serioase lucruri. Nu trebuie sa va supraincarcati cu munca. Fii atent la detalii. Asteptati si vedeti atitudinea.

Leu
Te asteapta aventuri si evenimente incredibile. Puteti lucra cu documente. Daca totul in viata ta nu merge asa cum ai planificat, ia-o mai usor.

Horoscop Pavel Globa iunie 2023 Fecioara
O multime de surprize diferite va asteapta. Simti ca nu esti interesat de job. Dar, de fapt, iti lipsesc multe detalii. Erorile si neajunsurile vor deveni evidente.

Balanta
Te vei simti grozav. Capacitatea dumneavoastra financiara se poate imbunatati temporar din cauza afluxului de bani dintr-un nou proiect.

Scorpion
Trebuie sa rezolvi lucrurile cu familia ta. Poate vei avea noi parteneri de afaceri. Sunt posibile excursii uimitoare.

Horoscop Pavel Globa iunie 2023 Sagetator
Iunie va fi bun  pentru tine. Nu va faceti griji pentru dificultati. Trebuie sa improvizezi mult. Nu impuneti cerinte dure altora.

Capricornul
Nu te lasa condus de dorintele tale. Ganditi-va la posibilele perspective. Arunca o privire atenta la ce se intampla.

Horoscop Cristina Demetrescu. Se schimbă axa destinului, două zodii primesc lovituri de la astre! Ce se întâmplă până în 2026

Horoscop Pavel Globa iunie 2023 Varsator
Fii rezonabil si umil. Nu ar trebui sa spui nimanui despre succesele tale.  Daca esti calm si hotarat, poti rezolva multe probleme.

Pesti
Luna  poate fi dificila. Va asteapta evenimente si dificultati neasteptate. Nu vorbi despre realizarile tale. Oamenii din jur se vor agata de cuvinte.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

A prezis că președintele american Barack Obama va fi asasinat ca și John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus că Al Treilea Război Mondial va începe după asasinarea lui Obama.

Astrologul a mai spus că sistemul politic și cel economic se vor schimba complet și că aproape fiecare țară va fi condusă de o femeie.