Horoscop joi, 1 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop: Ne adaptam cu usurinta unor situatii noi, dar ne pierdem repede rabdarea atunci cand trebuie sa stam si sa asteptam dupa cineva.

01 mai 2014, 04:23
Horoscop joi, 1 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop BERBEC – horoscopul zilei de joi, 1 mai

O stare de aiureala va marca nativii din Berbec, mintile lor fiind suprasolicitate de o multime de ganduri fugare. Desi tavalugul mintal o sa li se para amuzant si-l vor imbratisa cu placere, Berbecii risca sa fie mustrati pentru ca, pur si simplu, nu apuca sa-si faca treaba.

Horoscop TAUR – horoscopul zilei de joi, 1 mai

Cineva incearca sa-i determine pe nativii din Taur sa faca ceva ce nu este tocmai pe placul lor sau in care nu gasesc niciun fel de sens, motiv pentru care va fi o provocare sa raspunda in mod favorabil cererii, cu atat mai mult cu cat isi doresc, de fapt, sa se concentreze pe sine, nu pe altii.

Horoscop GEMENI – horoscopul zilei de joi, 1 mai

Natura duala a Gemenilor va fi mai evidenta astazi decat in alte zile pe masura ce entuziasmul nativilor acestei zodii va avea fluctuatii semnificative. Desi Gemenii se simt perfect confortabil cu oscilatiile comportamentale si de stare, cei din jurul lor ar putea sa-i considerea fie prea duri, fie prea egoisti.

Horoscop RAC – horoscopul zilei de joi, 1 mai

Pentru a se mentine pe linia de plutire, Racii ar trebui sa nu se abata deloc de la programul de astazi. Orice abatere ar putea sa-i conste efort emotional si timp suplimentar de munca, iar ei deja tind catre o stare de suprasolicitare destul de periculoasa.

Horoscop LEU – horoscopul zilei de joi, 1 mai

Initial, Leii se vor bucura de incurajarile primite de la prieteni cu privire la o anumita chestiune, insa, mai tarziu, se vor simti puternic presati de acestia pentru ca o sa li se ceara sa ia o decizie extrema intr-un timp foarte scurt, iar nativii din Leu nu sunt inca pregatiti sa o faca.

Horoscop FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 1 mai

O relatie personala o sa genereze stres si emotii in viata nativului din Fecioara, fapt care ar putea sa-i afecteze munca, scazandu-i eficienta si productivitate, iar acest lucru nu va trece, din pacate, neobservat.

Continuarea pe Lyla.ro