HOROSCOP joi, 12 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP. Mulţi dintre noi suntem nevoiţi să ne alocăm resursele de energie cu mare grijă, căci suntem tot mai aproape de epuizare.

12 iun. 2014, 05:30
HOROSCOP joi, 12 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 12 iunie

Pentru Berbec, viata pare tot mai complicata, tot mai solicitanta pe masura ce nu mai reusesc sa-si stapaneasca emotiile. Mai mult, se lasa distrasi de propriile ganduri, dar si de elemente din exterior. Pe de alta parte, persoane cu putere de influenta din jurul lor vin cu pretentii, fapt care tulbura nativul din Berbec si-l determina sa dea, pur si simplu, bir cu fugitii. Totusi, pana la final de zi, nu va reusi sa fuga de responsabilitati.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 12 iunie

Taurii vor fi foarte concentrati pe relatiile pe care le au, mai ales in ceea ce priveste legatura cu persoana iubita. In sanul sentimentului de confort, de siguranta apar nelinisti si indoieli care tulbura starea de spirit a Taurilor, obosindu-i emotional si psihic. Tot ce pot face Taurii, insa, este sa astepte sa treaca ziua, sa vina seara pentru a se odihni.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 12 iunie

Gemenii isi fac planuri marete de a scapa de unele sarcini problematice pe care le au astazi, dar planurile lor sunt sortite esecului. Vor nu vor, trebui sa dea ochii cu acele persoane care au pretentii de la ei, sa-si asume responsabilitatile si sa recunoasca faptul ca actiunile lor au ranit, la un moment dat, pe cineva drag. Gemenii degeaba incearca sa se ascunda in jurul degetului.

Citeşte şi Horoscop. Cum e femeia la care visează pe ascuns, în funcţie de zodia lui

RAC – horoscopul zilei de joi, 12 iunie

Racii se simt confortabil cu propriile emotii, chiar daca nu sunt in totalitate pozitive. Totusi, simplul fapt ca inteleg bine ce li se intampla si de ce se simt asa ii ajuta pe Raci sa fie impacati cu ei insisi.

LEU – horoscopul zilei de joi, 12 iunie

Leii ar putea sa se trezeasca intr-o situatie sociala creata de ei, dar care ii nemultumeste profund, care le genereaza o stare de disconfort. Tot ce pot face este sa evite sa puna paie pe foc si sa-si invete lectia: sa nu mai „amestece” persoane cu antipatii si relatii tensionate in acelasi plan.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 12 iunie

Fecioarele stiu prea bine cat sunt dispuse si cat trebuie sa intinda coarda in conversatii. Se simt motivate sa ajunga la esenta problemei, dar nu prea reusesc sa vina si cu solutii. Tendintele lor idealista ar putea sictiri, pur si simplu, persoanele mai pragmatice care cauta rezolvari.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 16-22 iunie. Previziuni