HOROSCOP joi 15 mai! Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP. Ziua de joi, 15 mai, vine cu mai multe probleme de identificat şi de rezolvat pentru majoritatea nativilor zodiacului. Este important să se facă o introspecţie pentru a-şi da seama cu adevărat ce au de făcut.

15 mai 2014, 05:37
HOROSCOP joi 15 mai! Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Berbecii vor face tot posibilul pentru a se asigura ca toate lumea din jurul lor stiu ceea ce gandesc ei, care le sunt intentiile, mizand enorm pe comunicare. Totusi, Berbecii ar putea sa aiba senzatia ca intentiile lor le sunt interpretate gresit. In mod ironic, cu cat sunt mai hotarati sa-si sustina punctul de vedere cu privire la o anumite chestiune, cu atat mai frustrati ar putea sa se simta tocmai pentru ca cei din jurul lor nu par a fi dispusi sa proceseze si, uneori, nici macar sa-i asculte. Berbecii nu ar trebui sa lupte contra curentului si lase timpul sa treaca. Abia peste cateva zile sa-si reafirme opiniile.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Taurii stiu foarte bine ce au de facut joi, insa ar putea fi prea prinsi in detalii incat sa n-aiba habar de unde sa inceapa. De fiecare data cand isi revizuiesc planul de atac, se confrunta cu alta si alta problema care, aparent, ar trebui rezolvata inainte sa isi inceapa propriu-zis treburile. Insa nu exista motive de panica pentru Tauri, caci calmul si concentrarea ii vor ajuta sa ajunga la destinatie.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Rabdarea nu este tocmai punctul forte al Gemenilor, in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat s-au zbatut enorma in ultima perioada pentru a se dezvolta profesional, iar rezultatele se tot lasa asteptate. Din pacate, ziua de joi nu va duce o finalitate, asa ca Gemenii vor fi nevoiti sa astepte in continuare. Nu trebuie sa grabeasca procesul pentru ca o vor face, fara sa stie, in detrimentul lor.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce culoare este asociată fiecărei zodii

RAC – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Racii ar putea pune paie pe foc intr-o anumite discutie si sa genereze o situatie care ar putea sa se reverse in mod negativ asupra lor, chiar in prezenta familiei si/sau a colegilor de serviciu nestiutori. Este admirabil ca Racii depun eforturi pentru a-si indeplini obiectivele, dar trebuie sa cantareasca atent daca unele lucruri merita sacrificate sau nu pentru atingerea scopului.

LEU – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Desi rareori intampina probleme in a-si face cunoscuta pozitia cu privire la o anumita problema, Leii ar putea fi mai secretosi joi decat in alte zile, mai ales in ceea ce priveste o situatie care-i tulbura emotional. Nimeni nu spune ca trebuie sa se dezvaluie in totalitate, dar este mai bine sa recunosca faptul ca situatia respectiva le confera un sentiment de profund disconfort decat sa taca.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 15 mai

Fecioarele isi doresc sa se implice mai mult in relatiile colegiale, insa firea lor precauta si selectiva ii impiedica sa treaca de la amabilitate rece la prietenie. Mai mult, ochiul lor critic ar putea sa-i determine sa comenteze in mod negativ actiunile celorlalti, fapt care o sa-i faca si mai „nedoriti” in fata colegilor. Fecioarele ar trebui, totusi, sa se inarmeze cu un zambet cald si sa faca tot posibilul pentru a se abtine de la critica.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Horoscop: Cum îl faci să nu te părăsească niciodată, în funcţie de zodia lui